Roberta, hotărâtă să ia o pauză de la relația cu Sebastian: „Ne pierdem!”. Concurentul de la „Casa iubirii” începe să regrete modul în care s-a purtat cu ea

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de luni, 3 iunie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a încercat să repare lucrurile cu Roberta, după ce, în ultima perioadă, a avut multiple ieșiri nervoase față de ea.

În ultima vreme au existat diverse certuri între Sebastian și Roberta, din cauză că tânărul nu a fost de acord cu anumite situații generate de iubita lui, dar și pe motiv că aceasta s-ar fi îmbrăcat indecent în cadrul emisiunii „Casa iubirii”.

Sebastian începe să regrete modul în care s-a purtat cu Roberta

În situațiile dificile prin care au trecut cei doi, Sebastian s-a descărcat foarte dur pe Roberta și i-a aruncat diverse cuvinte jignitoare, pe care, acum, le regretă: „Într-adevăr, am fost tensionat, îmi pare rău pentru

reacțiile pe care le-am avut, pentru jigniri, pentru atitudine, pentru orgoliul pe care l-am pus mai presus decât relația noastră”.

Acesta și-a recunoscut greșelile în fața iubitei lui după ce, în Gala de duminică, aceasta l-a avertizat că se desparte de el, întrucât se teme că ar putea suferi și mai mult din cauza lui. Chiar dacă aceasta a fost pe cale să ia o decizie radicală, ulterior, și-a dat seama că a avut parte de niște clipe foarte frumoase alături de Sebastian și îi este greu să renunțe atât de ușor la relația cu el. 

Citește și: Sebastian pare să fie pe cale de a încheia relația cu Roberta: „Te desparți de ea?!”. Ce l-a înfuriat pe concurentul de la „Casa iubirii”

După ce s-a gândit la toate aceste lucruri, Roberta a făcut un gest foarte frumos pentru iubitul ei. Pe lângă faptul că a postat o parte din amintirile pe care le are cu el, fata a încercat ca, prin coordonatorii lor din cadrul emisiunii, să-i transmită un mesaj lui Sebastian, pe care, însă, acesta, a refuzat să-l primească.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Roberta vrea să ia o pauză de la relația cu Sebastian

În cele din urmă, gândurile Robertei au fost transmise față de toți concurenții, pentru a putea ajunge la Sebastian.

„Dragă Sebastian, vreau să te gândești bine zilele astea și să realizezi dacă merită să pierdem ce avem și ce simțim, pentru o discuție banală care a degenerat și ne-a făcut să ajungem să ne consumăm și poate chiar să ne pierdem! Mie nu îmi e bine așa și sper să se rezolve tot.

Vreau să știi că am să postez toate pozele și momentele cu noi, pentru că sunt niște momente speciale pentru mine și abia așteptam ziua asta!”,  a fost mesajul Robertei, pentru iubitul ei.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie: „Știi că Sebastian se aprinde nu tocmai ok”. Vor pune punct cei doi concurenți situației tensionate?

Însă, cu toate că simte aceste lucruri, concurenta a hotărât ca, în cele din urmă, să ia o pauză de la Relația cu Sebastian, în care dorește ca acesta să-i arate că se poate schimba și că își poate ține în frâu ieșirile nervoase față de ea.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: