Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă: Andreea Mantea „Înseamnă că îți dorești să rămâi aici, să vină un băiat nou”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 iul 2024, 21:00

Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă

Sursa: sursă Kanal D

Roberta de la „Casa Iubirii” nu mai vede cale de împăcare cu Sebastian, dar totuși vrea să rămână în emisiune pentru a-și duce experiența până la final.

Noi răsturnări de situație au avut loc în „Casa Iubirii” în ediția de sâmbătă, 13 iulie. Rebecca, una dintre concurente, refuză să mai lupte pentru Antoni, iar Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă și să vină un alt băiat în locul său.

Roberta nu mai vrea să se împace cu Sebastian

În ediția de sâmbătă, 13 iulie 2024, a emisiunii „Casa Iubirii”, fetele au început să se plângă de partenerii lor.

Printre acestea se regăsește și Roberta care refuză să se mai împace cu Sebastian.

Întrebată de moderatorul emisiunii, Andreea Mantea, dacă vrea să plece din emisiune, Roberta a răspuns hotărâtă că nu, nu are un motiv să plece, dar că este ok cu ideea să plece Sebastian.

„Înseamnă că îți dorești să rămâi aici să vină un băiat nou”,

a adăugat Mantea, iar răspunsul concurentei a fost că își dorește să își ducă experiența până la capăt.

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Andreea Mantea i-a reamintit acesteia că au fost momente când chiar ea a vrut să plece, iar apoi s-a răzgândit. „Te gândești că poate acest moment a lui Sebastian este un moment de răscruce și să vină răzgândirea aceea la momentul oportun, mai exact mâine prin gală?”, a

întrebat Andreea Mantea, iar Roberta a răspuns sincer si fără să ezite: „Nu știu, pentru că joia trecută s-a întâmplat la fel. Și am spus, eu cred că este de moment. Toți am trecut prin asta și atunci în gală mi-am făcut eu strategia mea, să nu cumva să-l pun în situația în care să plece, dar acum văd că insistă pe asta și cred că își dorește să plece.”

Totuși, Robert este de părere că Roberta își dorește să fie mai presus ca bărbatul „Tu trebuie să păstrezi un echilibru cu partenerul tău, dacă nu păstrezi echilibrul nu va fi nimic niciodată. Nu trebuie să fie îndoieli într-o relație, care este mai sus, acre are dreptate,  care e mai bun. Nu! Trebuie să fie o echipă.”

Andreea Mantea: „Crezi că își dorește să plece? Crezi că nu o să se răzgândească?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”

Roberta: „Eu îl văd destul de hotărât și nu cred că între noi ar putea mai exista ceva. Ne facem rău. Și-a dat și el seama de asta și probabil...de asta își dorește să plece. Cum a și zis că dacă rămâne aici nu o să îi fie bine. Și sincer, nici mie nu îmi este prea bine să fiu în preajma lui...”. „Nu mai vreau să plec”, a repetat aceasta, lucru care i-a pus pe gânduri pe concurenți.

Rebecca nu mai vrea să lupte pentru Antoni

Rebecca a ajuns într-un punct în care crede că nu mai poate lupta pentru relația ei, acea cu Antoni.

Andreea Mantea a întrebat-o pe aceasta dacă de-a lungul anilor a luptat pentru relațiile sale, iar ea a precizat că ea a luptat, dar nu mai poate deși este îndrăgostită de el.

„Eu am luptat, dar el nu face asta și atunci nici eu nu mai vreau să fac asta. Mă face să mă simt în feluri în care mie nu îmi mai place”, ținut să precizeze Rebecca. Totuși, prezentatoarea emisiunii a ținut să precizeze că ea crede că ei doi se potrivesc.

Citește și: Virginia și Moldo, apropieri tandre în Camera Roșie! Robi fierbe de gelozie. Aflați ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 13 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Robert și-a dat cu părerea despre relația celor doi, iar replica lui a fost că între cei doi „Este o rivalitate ca la Steaua-Dinamo!”.

Rebecca: „Nu, nu! Si în continuare, în camera roșie continuă cu aceiași idee. El se plânge atât de mult de mine încât eu chiar cred că nu sunt potrivită pentru el și chiar cred că i-ar sta mai bine cu o altă fată diferită de mine. Nu că nu aș fi eu îndeajuns, dar nu cred că sunt pentru el.”