Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2024, 21:02
video Foto(4)

Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai hotărâți să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția precedentă, Roberta a decis să pună capăt relației sale cu Sebastian și să meargă fiecare pe drumul lui în cadrul show-ului, în ediția de astăzi, concurență și-a exprimat regretul și a recunoscut că suferă după despărțirea de fostul ei partener.

Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece în centrul atenției s-au aflat din nou Roberta și Sebastian, care s-au despărțit recent. Concurenta a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu se simte bine în situația în care a ajuns și a subliniat de asemenea că este foarte tristă și nu își mai găsește rostul și scopul în cadrul emisiunii.

Mai mult decât atât, Roberta a recunoscut că a plâns deoarece s-a simțit încărcată negativ.

Citește și: Momente dramatice în “Casa iubirii”. Roberta a izbucnit în lacrimi după ce a pus punct relației. Cum a reacționat Sebastian

Andreea Mantea: Roberta de ce ai plâns?

Roberta: Am avut un moment!

Andreea Mantea: De ce? La ce te gândeai?

Roberta: Așa am simțit! Cred că eram încărcată! Și am cedat! Mi-a curs o lacrimă!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Andreea Mantea: De ce erai încărcată?

Roberta: Nu-mi place situația și nu mă regăsesc venind aici așa! Fiind despărțiți, să știu că nu mai vorbim... nu mai am un scop efectiv! Nu îmi dau seama!

Andreea Mantea: Din câte am observat el ar vrea să vorbească cu tine, tu nu vorbești cu el!

Roberta: Nu e adevărat!

Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare

Afirmațiile lansate de Roberta l-au determinat pe Sebastian să intervină în discuția ei cu Andreea Mantea. Concurentul și-a exprimat și el nemulțumirea față spusele fostei lui partenere, căreia i-a reproșat că se plânge de faptul că nu a fost respectată. Pe de altă parte, Roberta i-a reamintit lui Sebastian că a deranjat-o teribil gestul lui recent de a vorbi cu o tânără necunoscută la hotel și încercarea lui de a se eschiva.

Citește și: Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Întrebată de către Andreea Mantea dacă se gândește la o posibilă împăcare, Roberta a recunoscut că nu mai poate avea loc o reconciliere și că vor merge fiecare pe drumul lui oricât va fi de dificil și de dureros.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.