Roberta, noi acuzații la adresa Virginiei. Tensiunile ating cote maxime în emisiune, dar și la hotel: „Vii peste mine în cameră cu tupeu”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mai 2024, 16:01

Roberta și Virginia de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Roberta aduce acuzații noi la adresa Virginiei, însă concurenta a negat totul și vine cu o altă versiune a întâmplărilor. Iată ce s-a întâmplat în ediția de miercuri, 1 mai!

În ediția de miercuri, 1 mai, Roberta susține că Virginia ar fi intrat peste ea în camera de hotel și că i-ar fi vorbit pe un ton nepotrivit. De la ce a pornit totul?

Se încing spiritele în ”Casa iubirii”

Roberta susține că Virginia îi vorbește pe un ton nepotrivit în momentul în care sunt la hotel, iar Virginia, la rândul ei, susține că Roberta minte cu tot ceea ce spune.

Roberta susține că nu se simte bine, fiind copleșită de conflictele din emisiune, dar și din afara ei.

Citește și: Roberta, acuzații aprige la adresa Virginiei! „Te dai Sfânta, dar afară nu ești așa!” Iată ce replici acide și-au spus cele două concurente și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Robi: Roberta, de ce plângi?

Roberta: Unde vezi tu că plâng? Nu plâng. Nu am de ce să plâng.

Robi: Spune-ne și nouă de ce ești supărată.

Sebastian: Eu ți-am explicat că bine așa nu-ți stă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roberta: Poate îmi stă mai bine afară. Nu sunt bine nici aici, nici în afară. Nici afară nu am liniște. Au fost și afară și aici, s-au adunat. În momentul în care sunt la hotel și vii peste mine în cameră cu tupeu.

Ce s-a întâmplat între fete la hotel

Roberta susține că Virginia a intrat la ea în cameră pentru a lămuri un anumit subiect.

Concurenta susține că o anumită persoană din hotel i-ar fi spus că Virginia și celelalte fete o vorbesc de rău, lucru negat cu vehemență de Virgini și Rebecca.

Citește și: Roberta va ieși la atac! „Tu te dai Sfântă, iar afară nu ești ca aici!” Concurenta o va înfrunta pe Virginia! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 30 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Ieri când am ajuns la hotel, noi avem camerele una lângă alta. Când am ajuns la hotel, m-a luat Virginia să merg, i-am spus că nu vreau să merg. Am fost în cameră și atunci când am ieșit s-a întâmplat să ies în același timp cu ele, eu intram, ele ieșeau. Și mi-a spus Virginia: ”Da de ce minți, că a spus că nu e adevărat, să mergem la el jos”.

Si i-am spus că nu merg nicăieri. A intrat în cameră, mi-a deschis ușa și a spus: ”Da vin-o acum jos”. În momentul ăla Bianca era pe live și i-am zis ”nu mai vorbi, taci, că e pe live”., a spus Roberta, în ediția de miercuri, 1 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Roberta susține că fetele o vorbesc și la hotel și că au o obsesie pentru ea. Virginia vine cu o altă versiune a celor întâmplate și susține că persoana respectivă a negat spusele Robertei. În momentul în care Virginia ar fi chemat-o pe Roberta să lămurească lucrurile cu persoana respectivă, aceasta ar fi refuzat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.