Roberta, primele declarații după despărțirea de Sebastian. Motivul pentru care acesta a decis să pună punct relației

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 iul 2024, 22:49

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Roberta a transmis că îi pare foarte rău pentru felul în care s-a purtat cu Sebastian în tot acest timp. Deși el a luat decizia de a se despărți, tânăra pare dispusă să repare lucrurile.

În urma Galei de duminică, 30 iunie, din „Casa iubirii”, Sebastian a pus punct relației cu Roberta, întrucât nu a mai putut suporta reacțiile vulcanice pe care aceasta le are la orice gest greșit făcut de el.

Ce declarații a făcut Roberta după despărțirea de Sebastian

După ce Sebastian a hotărât să încheie relația cu Roberta, Patrick a văzut că Roberta nu este în apele ei, așa că a fost curios să afle cum se simte: „Pare că încă ești șocată, în urma deciziei pe care

ați luat-o. Pare că încă ești prinsă acolo cu subiectul”.

Roberta, foarte dezamăgită de replicile acide pe care i le-a adresat iubitului ei în Gală. Dacă, în urmă cu câteva zile, concurenta considera că s-a grăbit cu Sebastian, acum aceasta și-a schimbat radical părerea.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”

„Da, încă sunt”, i-a răspuns Roberta lui Patrick. „ Știu că am dat vorbe dureroase și acum am analizat mai bine situația și știu că, probabil, nu se simte bine. M-am pus în locul lui și știu cât e de urât ceea ce am făcut și ceea ce am spus, dar pe moment nu-mi dau seama. Așa devin eu când sunt îndrăgostită de cineva și mă simt dezamăgită, mă răzbun prin vorbe și nu-s mândră de asta”,  a

mai spus fosta iubită a lui Sebastian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Roberta încă are sentimente pentru Sebastian

Deși Roberta a arătat că regretă despărțirea de Sebastian, acesta nu a scos niciun cuvânt în timp ce ea discuta despre acest subiect. Însă Antoni a luat inițiativă și a întrebat-o: „Consideri că are dreptate? Nu te-ai analizat și tu un pic cu situațiile în care el (n.r.

Sebastian) ți-a spus faptul că îl lași și îl iei când vrei?”.

Citește și: Sebastian, întâlnire tulburătoare cu mama Robertei! „Nu cred că-mi pare bine!” Iată cum a decurs discuția acestora și la ce concluzii s-a ajuns

Roberta a contrazis, cu o mare hotărâre, spusele fostului ei iubit și a explicat că ea chiar îl iubește cu adevărat:  „Nu este așa absolut deloc, nu am făcut asta! Nu l-am lăsat și l-am luat când am vrut eu, pentru că eu am avut sentimente la momentul ăla.

Când am făcut o alegere și am spus că mă despart de el sau că vreau o pauză a fost probabil la nervi, habar nu am, sau am făcut ceea ce am gândit, dar apoi am făcut ce am simțit”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: