Roberta pune punct relației cu Sebastian în hohote de plâns! „Eu dacă rămân în relația asta mă distrug”. Nu ratați o nouă ediție emoționantă din „Casa iubirii” de joi, 5 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta ia decizia de a pune punct relației cu Sebastian.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta decide să pună punct relației cu Sebastian în lacrimi. Concurenta se simte profund rănită de acțiunile iubitului său.

Citește și: Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Roberta pune punct relației cu Sebastian în hohote de plâns

În ediția de mâine, 5 septembrie 2024, Sebastian începe prin a-i spune Robertei că nu are de gând să-i respecte pretențiile, acelea de a se certa și a discuta cu ea. Totodată, cu zeflemism, concurentul îi spune să stea liniștită acolo unde este, că stă bine.

Citește și: Moldo și Teodora se decid să pună capăt cunoașterii: „Simt că ne-am răcit” Concurentul bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

Vorbele lui Sebastian o rănesc profund pe Roberta, care pare că nu mai suportă și refulează. Concurenta începe să-și verse durerea pe care o simte în timp ce plânge în hohote.

„De fiecare dată când a fost vorba de ceva serios tu nu ai știut să fii lângă mine. Niciodată n-ai știut să fii lângă mine și-mi spui că nu simți să vii să mă împaci, dar tu ce simți? Ce om ești tu să spui că nu simți?!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ți-am acceptat multe și o să realizezi asta când o să-ți dai seama că n-o să-ți accepte niciuna (n.r.: nicio femeie), probabil, ce ți-am acceptat eu! Eu dacă rămân în relația asta mă distrug, jur! Doar eu știu cât stau și sufăr singură”, spune Roberta.

„Discursul” Robertei pare s-o fi emoționat și pe Alexandra, cea mai bună prietenă a Robertei astfel că începe și ea să plângă.

În tot acest timp, Gagea se amuză în casă iar Alexandra este deranjată de comportamentul lui, totuși tânărul menționează că nu râdea de iubita lui.

În momentul în care Alexandra îl acuză pe Gagea că-și permite să facă glume în timp ce ea se simte rău, Gagea o reduce la tăcere și îi spune că, în timp ce el plângea, ea stătea cu Patrick.

Ce se întâmplă mai departe aflați joi, 5 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!