Roberta, reacție tranșantă la adresa lui Sebastian! „Ai profitat de bunătatea mea!” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți, miercuri, 4 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2024, 21:40
video Foto(4)

Roberta, dezamăgită profund de Sebastian! Concurenta îi va aduce reproșuri aprige! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, miercuri, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea, dar și multe tensiuni și certuri aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. În ediția de miercuri, Roberta și Sebastian se vor află în centrul atenției deoarece aceștia vor avea un schimb de replici acide, iar relația lor va ajunge din nou într-un mare impas.

Roberta, dezamăgită profund de Sebastian! Concurenta îi va aduce reproșuri aprige

În ediția de miercuri, 4 septembrie 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată deoarece Roberta se va arăta din nou foarte dezamăgită de comportamentul lui Sebastian. În ciuda faptului că a trecut cu vederea multe greșeli, de această dată, Roberta va răbufni și îi va aduce multe reproșuri aprige partenerului ei.

Citește și: Sebastian de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”

Robert: Roberta, ești supărată?

Roberta: Nu!

Rebecca: Sebastian ce ai mai făcut?

Robi: Aseară eram pe live și a venit o fată și i-a zis lui Sebastian: «Sebi, mulțumesc pentru aseară!»

Sebastian: Roberta, ia și fă și crezi ce vrei tu! Că nu vreau să-mi bat capul cu prostii de genul, îți spun sincer!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Roberta: Dar tu cu ce îți bați capul vreodată în relația asta? Ia spune-mi tu mie?

Sebastian: Ai venit acum supărată! Ca și cum vina îmi aparține! Ne-am văzut cu femeile respective, au venit, am făcut o poză cu noi...

Roberta: Eu vreau să mă gândesc bine acum dacă relația asta duce undeva sau nu!(...) Ai profitat de bunătatea mea! Și ai profitat că sunt aici mereu! Nu știi să mă respecți, simplu!

Roberta, reacție tranșantă la adresa lui Sebastian

Pe de altă parte, Sebastian va încerca să ignore starea delicată a Robertei și mai mult decât atât, concurentul o va chema pe Teodora în grădina, pentru a vorbi între patru ochi, în loc să încerce să poarte o conversație cu partenera lui pentru a rezolva neînțelegerile apărute între ei.

Citește și: Cine a fost numit favoritul săptămânii în ediția de duminică din „Casa Iubirii”: „Mă așteptam la ea sau la Roberta”

Gestul lui Sebastian o va dezamăgi și mai mult pe Roberta, care își va exprima nemulțumirea față de atitudinea partenerului ei, la care se aștepta să se străduiască sa-si ceara iertare pentru toate controversele si problemele iscate.