Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Autor: Diana Ghita

Roberta s-a supărat foarte tare pe Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de miercuri, 4 septembrie, din „Casa iubirii”, Roberta a stat supărată în timpul conexiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, întrucât a văzut o interacțiune suspectă între Sebastian și o fană.

Recent, Sebastian a intrat live pe TikTok cu Antoni și cu o fană de a lor, iar Roberta, care se afla printre urmăritorii transmisiunii, a înțeles greșit interacțiunile dintre iubitul ei și respectiva internaută.

Roberta a avut un moment de gelozie, după ce Sebastian a vorbit cu o altă fată

Ulterior live-ului de pe TikTok, Roberta s-a supărat pe Sebastian și, în timpul conexiunii cu băieții, nu a vrut să discute cu nimeni, nici măcar cu iubitul ei.

Chiar dacă acesta a încercat să afle ce s-a întâmplat cu tânăra, la urma urmei Robi a fost cel care a făcut lumină în această situație. 

Sebastian: „Vreau să știu și eu ce s-a întâmplat. Cer prea mult?”.

Roberta: „Nu vreau să vorbesc”.

Sebastian: Păi trebuie să vorbești, nu? Dacă vezi că avem cadru eu zic că trebuie să vorbești sau ce vrei? Să vorbim separat?”.

Roberta: „Nu vreau!”.

Citește și: Sebastian de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”

Patrick: „Roberta, ai văzut ceva prin online? Ceva s-a întâmplat pe afară?”.

Roberta: „Poate...”.

Robi: „Eu știu de ce e supărată. Ai auzit aseară ceva pe live?”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Roberta: „Poate...”.

Robi:   „Zi, ca să-ți explic eu cum e treaba”.

Roberta:   „Nu, chiar nu vreau să intru în subiect”.

Ce este, de fapt, între Sebastian și fana pe care este geloasă Roberta

Deși concurenta a vrut să lase lucrurile așa, Robi, la insistența celorlalți colegi și colege din „Casa iubirii”, a explicat întreaga situație: „Aseară eram pe live și a venit o fată și i-a zis lui Sebastian: Sebi, mulțumesc pentru aseară.

Fata respectivă era foarte supărată și Sebi îi dădea niște sfaturi sau ceva de genul”.

Antoni, care a fost pe live cu Sebastian, a confirmat spusele lui Robi: „Fata aia, fiind certată cu iubitul, avea un moment mai greu și s-au sfătuit între ei. Sebastian, fiind mai cu experiență, i-a dat niște sfaturi”.

Citește și: Sebastian este foc și pară după ce vede apropierile dintre Robi și Roberta: „Ce faci tu acum eu făceam în club la 14 ani”

În ciuda acestor explicații, Roberta s-a arătat sceptică în continuare și a spus, în mod ironic: „Are Sebastian o experiență de dat sfaturi... Ce n-ai văzut. Bravo, Sebastian!”

După ce a auzit aceste afirmații sarcastice din partea iubitei lui, Sebastian i-a spus că nu vrea să înceapă o nouă ceartă și să creadă, în continuare, ceea ce vrea: „Mi se pare absurd să stau să dau explicații pe ceva ce nu-mi aparține și mi se pare destul de inutil. Roberta, crezi ce vrei tu, că eu nu vreau să stau să-mi bat capul cu prostii de genul”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: