Roberta riscă să fie eliminată și izbucnește în plâns! Aflați ce soartă va avea concurenta în episodul de duminică, 14 aprilie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 apr 2024, 12:21

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta va izbucni în lacrimi din cauza acuzațiilor care i se aduc.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta izbucnește în plâns după ce Rebecca o pune la pământ cu acuzații dure.

Roberta izbucnește în plâns

În episodul de mâine, 14 aprilie 2024, Rebecca dorește să afle de ce Roberta încă se ține după Ștefan dacă a declarat că nu mai are niciun interes față de el.

Pe de altă parte, Ștefan spune că, dacă nu apărea Rebecca, poate altfel ar fi stat lucrurile între el și Roberta.

Citește și: Robi nu vrea să o mai lase pe Julia să plece din „Casa iubirii”! Care să fie motivul? „Ți-ai făcut bagajul?”

„Dacă tu ai zis că nu mai ai niciun interes față de Ștefan, de ce te duci la el și îi spui: Aș fi vrut să-ți asumi, îmi place în continuare de tine, vreau în continuare să mă văd cu tine?

, va întreba Rebecca.

„Roberta, mie mi se pare că dacă eu îți ofeream tot ce ți-am oferit până să vină Rebecca, era totul ok în momentul ăsta”, va declara Ștefan.

„Eu nu zic că Ștefan n-a făcut sau nu s-a tachinat cu ea, ăsta e deja un subiect pe care l-am vorbit”, va spune Rebecca.

Lui Ștefan nu-i va surâde modul în care Rebecca se raportează la relația dintre ei doi, așa că intervine pentru a lămuri situația. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Ce face Larisa Groza după eliminarea din “Casa iubirii”: „Mi-a adus foarte multe avantaje”. Fosta concurentă a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său după show-ul matrimonial

„Mi se pare că o ducem într-o relație în momentul actual”, va afirma Ștefan.

„Nu, eu vorbesc strict de Roberta aici. Până la urmă, teoria că Roberta caută atenția...

de fapt, nu știe nici ea a cui, doar să fie”, va declara Rebecca.

„Rebecca, noi vorbim, discutăm. Și Roberta, suntem prieteni”, este verdictul dat de Ștefan.

În timpul discuțiilor și replicilor aruncate de Ștefan și de Rebecca, Roberta izbucnește în lacrimi și este întrebată de Andreea Mantea de ce îi vine să plângă. Din cauza lacrimilor grele, Roberta nu va putea oferi niciun răspuns.

Roberta riscă să fie eliminată

Tot mâine avem parte de gală eliminatorie, așa că doi sau mai mulți concurenți vor păși pe podiumul eliminării. Printre ghinioniști se află și Roberta care, din păcate, va primi voturile lui Robi și al lui Cosmin.

Cine va fi nominalizat spre eliminare și ce se întâmplă cu Roberta aflați duminică, 14 aprilie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!