Roberta și Alexandra au rupt prietenia! „Nu mă așteptam de la ea”. Aflați de ce s-au certat cele două concurente în episodul de luni, 8 iulie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 iul 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta și Alexandra pun punct prieteniei dintre ele.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Alexandra pune punct prieteniei dintre ea și Roberta după ce aceasta l-a votat pe Gagea în gală.

Roberta și Alexandra au rupt prietenia

În episodul de mâine, 8 iulie 2024, Alexandra afirmă că rupe prietenia cu Roberta deoarece l-a votat pe Gagea spre eliminare în gala de duminică, lucru care a dezamăgit-o cumplit.

Citește și: Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Pot să spun din punctul meu de vedere că eu chiar am considerat-o apropiată și m-am atașat cel mai mult de ea de când am venit aici, nu mă așteptam la ea. Vreau să spun că m-a dezamăgit și din momentul ăsta eu nu mai am nicio prietenie, suntem doar colege cu toate și atât”, spune Alexandra.

„Cred că oricare, în locul meu, ar fi procedat exact la fel pentru că suntem aici în Casa iubirii”, spune Roberta, care zâmbește în timp ce Alexandra își varsă sufletul, dezamăgită.

„Eu cred că Roberta știe cât de mult o interesează pe Alexandra de Gagea și d-asta l-a și votat”, spune Robi.

„Poate e și ăsta un motiv”, declară Alexandra și șochează pe toată lumea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

Totodată, Sebastian o cheamă pe Roberta pentru o discuție, iar atunci când concurenta ajunge în casă fostul ei iubit îi spune că în sfârșit a venit ziua în care și-a dat seama ce fel de persoană este Alexandra, de fapt, lucru de care acesta a încercat s-o convingă încă de când s-au împrietenit între ele.

Alexandra devine tot mai iritată de Gagea

Tot mâine, Alexandra se enervează din nou pe Gagea pentru că a chemat-o în grădină în timp ce ea stătea la masă cu toată lumea.

„Și dacă eu voiam să stăm acolo cu toți, împreună, până plecam? Era o problemă?”, spune Alexandra.

„Nu, dragă, ți-am zis dacă vrei să mergem la canapea”, spune Gagea.

„Dacă-mi spui odată și nu sunt de acord, nu trebuie să insiști, pentru că oricum nu o să fiu!”, continuă Alexandra.

Ce se întâmplă mai departe aflați luni, 8 iulie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!