Roberta și Rebecca, război total! „Înseamnă că ești imatură!” Roberta acuză o alianță împotriva ei! Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2024, 19:19
video Foto(4)

Scandal teribil iscat între Roberta și Rebecca! Cele două rivale au ajuns la cuțite, după ce Ștefan le-a dat de înțeles amândurora că le admiră! Iată ce și-au spus cele două concurente astăzi în Casa iubirii!

Fetele și băieții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie, de clipe romantice alături de cei sau cele pe care ii simpatizează, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă Ștefan a chemat-o pe Roberta în camera roșie, sub pretextul că și-a dorit să clarifice lucrurile între ei, Rebecca a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că s-a simțit dezamăgită profund de gestul concurentului.

Roberta, singură împotriva tuturor

Ștefan a încercat în ediția de miercuri, a emisiunii Casa iubirii, să explice de ce a chemat-o pe Roberta în camera roșie și a subliniat faptul că și-a dorit să încheie șirul întâlnirilor sale cu ea, pentru că apoi să se dedice doar cunoașterii sale cu Rebecca. Însă cu toate acestea, Rebecca s-a arătat în continuare destul de indignată și de dezamăgită de gestul lui Ștefan, iar în ediția de astăzi, tânăra i-a declarat război rivalei sale, Roberta.

Vizibil deranjată de atitudinea Robertei din ultimele zile, Rebecca a pus-a la zid în ediția de astăzi și i-a reproșat faptul că s-a apropiat prea mult de Ștefan, deși nu îl place și își dorește o relație cu el. Pe de altă parte, Roberta a afirmat că s-a format o alianța între Rebecca, Virginia și Julia care și-au îndreptat aversiunea asupra ei și vor cu orice preț să o pună într-o lumină proastă.

Citește și: Roberta și Rebecca, în lacrimi din cauza lui Ștefan: „Idolul femeilor îți spun de acum”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Scandal teribil iscat între Roberta și Rebecca! Cele două rivale au ajuns la cuțite, după ce Ștefan le-a dat de înțeles amândurora că le admiră

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Roberta și Rebecca și-au declarat război total. Roberta le-a acuzat pe “aliate” că ar vorbi de ea pe la spate. Aceasta a susținut că Rebecca, Virginia și Julia ar formă alianța discordiei. Explicațiile Robertei au scos-o din minți pe Virginia.

Pe de altă parte, Patrick nu înțelege de unde atâtea tensiuni între fete și a afirmat că el nu ar putea să trăiască așa în acel haos de furie și rivalitate.

Rebecca a afirmat din nou că a fost tare dezamăgită că Ștefan nu a chemat-o ieri în camera roșie.

Citește și: Rebecca, supărată foc pe Ștefan! Gestul concurentului a dezamăgit-o profund! „Dacă veneai cu mine în camera roșie era irosită, nu?” Iată ce reproșuri aprige a lansat Rebecca și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Roberta: Eu de când am venit aici am vrut să mă înțeleg cu toată lumea! Dacă nu se poate asta e, o să fiu singură! În momentul de față eu

nu am nimic cu nimeni!
Patrick: Simți că cineva care are ceva cu tine?
Roberta: Da, sunt câteva persoane!
Cosmin: Rebecca, tu crezi că Roberta are ceva cu tine?
Rebecca: Nu...
Cosmin: E un nu îndoit așa...
Virginia: Ba da! Știu că n-ai vorbit cu ea în camera de hotel!
Roberta: De unde știi tu că am ceva cu ea?
Rebecca: Nu cred că are ceva personal cu mine! S-a supărat ea că i-am zis eu lui Patrick că nu o consider prietenă!
Roberta: Nu a fost de la asta... Oricum ai zis că nu mă consideri prietenă!
Rebecca: Înseamnă că ești imatură, dacă tu consideri un om prieten după o săptămâna!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?