Roberta și Sebastian au fost pe cale să se sărute! „Ți-am citit pe buze”. Concurentul nu a mai rezistat tentației

Autor: Diana Bostan

Sebastian și Roberta au fost la un pas de primul lor sărut

Sursa: Captură Youtube

Surprizele se țin lanț în ”Casa iubirii”. Roberta și Sebastian au fost la un pas de primul sărut, însă concurenta s-a opus. Care este motivul?

În ediția de vineri, 26 aprilie, Roberta și Sebastian au dat frâu liber sentimentelor, iar totul a fost pe cale să se termine cu un sărut. Deși nu formează un cuplu, Sebastian pare hotărât să o sărute și să o cucerească pe Roberta.

Roberta și Sebastian au fost la un pas de primul sărut

Sebastian și Roberta au avut parte de un dans romantic în camera roșie, însă concurentul nu s-a mulțumit cu atât.

Acesta avea în gând să o sărute și cum acest lucru nu s-a întâmplat în camera roșie, Sebastian a decis să meargă în casa fetelor pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit.

Citește și: „E singura cu care s-ar potrivi la momentul ăsta”. Robi, gesturi romantice față de o concurentă! Aflați ce a făcut concurentul sâmbătă, 27 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Sebastian: Lenuța, mă lași la Roberta? Să mă duc să o pup?

Ajuns în casa fetelor, Sebastian nu a trecut direct la acțiune, ci le-a salutat pe celelalte fete înainte de a se așeza la masă lângă Roberta.

Sebastian: Ți-am citit pe buze că mi-a dat conexiune. Vorbeai cu Andreea, cu Julia legat de pupat.

De aia m-am cerut aici.

Roberta: Nu cred. Nu e adevărat. Nu e provocare?

Sebastian: M-am cerut să te pup, dar nu am specificat unde.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Julia: Vă dau pedeapsă dacă nu vă pupați.

Sebastian a încercat să o sărute pe Roberta, dar fără noroc

Deși părea extrem de hotărât, Sebastiana fost vrăjit de prezența Robertei. Acesta i-a dezvăluit faptul că s-a cerut să o pupe, însă nu a specificat și unde. Băieții s-au amuzat pe seama acestei întâmplări și l-au încurajat pe Sebastian să-și ducă planul la bun sfârșit, dar fără rezultat.

Citește și: Cum arată Roberta de la ”Casa iubirii” nemachiată. Ce reacție au avut fanii când au văzut-o așa

Băieții: Pup-o! Pup-o!

Sebastian: Te pup și plec în casă la băieți.

Patrick: Își tot udă buzele încontinuu.

Roberta: Spune-mi dacă e provocare sau nu.

Într-o ultimă încercare, Sebastian s-a ridicat pentru a merge în casa băieților, moment în care a prins-o cu foc pe Roberta pentru a o săruta. Deși a insistat, Roberta nu s-a lăsat sărutată atât de ușor, iar Sebastian a plecat resemnat în casa băieților.

Întrebată de ce nu l-a sărutat, Roberta a dezvăluit faptul că e singurul băiat din casă cu care a simțit să se sărute, însă susține că totul se întâmplă mult prea rapid și că ar trebui să mai petreacă timp împreună.