Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iun 2024, 22:15

Roberta și Sebastian au mai dat o șansă relației lor! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți în camera roșie!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație, tensiuni aprige și chiar despărțiri neașteptate. Printre cuplurile care au surprins prin dinamică evoluției lor se numără și cel format din Roberta și Sebastian, care în ediția precedentă ajunseseră într-un punct critic al relației lor și hotărâseră să se despartă definitiv.

În ediția de astăzi însă, aceștia au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire.

Roberta l-a îmbrățișat pe Sebastian cu lacrimi în ochi! „M-am simțit în plus!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit inițial o atmosferă apăsătoare deoarece Roberta s-a panicat cumplit în clipă în care a aflat de la băieți că Sebastian s-a simțit foarte rău și a fost nevoit să părăsească platoul pentru a-și reveni în culise.

În cele din urmă, Roberta și Sebastian s-au reîntâlnit în camera roșie unde au dat uitării neînțelegerile lor și au hotărât să uite tot ce i-a deranjat să mai dea o șansă relației lor. Vizibil emoționați, Roberta și Sebastian au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat pătimaș.

Citește și: Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

Sebastian: Ai crezut că nu o să mai ai camera? Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat! Liniștește-te că nu am nimic!

Roberta: Îmi făceam griji!

Sebastian: Am avut tensiune, pe fond de oboseală, stres! Cum ești?

Roberta: Nu sunt bine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Sebastian: Păi dacă nu sunt eu bine nu ești nici tu? Ce înseamnă asta?

Roberta și Sebastian au mai dat o șansă poveștii lor de iubire

Întâlnirea din camera roșie a fost de bun augur pentru Roberta și Sebastian, deoarece aceștia au lăsat deoparte neînțelegerile avute în ultima vreme și s-au reapropiat. Roberta a recunoscut în fața lui Sebastian că s-a îngrijorat teribil pentru starea lui de sănătate și a stat pe ace până când a aflat cum se simte.

Aceasta și-a dorit enorm să îl întâlnească pentru a purta o conversație și mai ales pentru a află cum se simte cu adevărat.

Citește și: Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Roberta: Nu mă simțeam liniștită! Mă simțeam în plus aici fără tine!

Sebastian: Adică ai avut câteva ore că să vezi cum e în casă fără mine, nu?

Roberta: Nu pot! M-am simțit în plus aici fără tine!

Sebastian: Nu mai plânge!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?