Roberta și Sebastian, gata să pună punct relației? Ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți în adiția de azi: „Dacă tu îți dorești să ne despărțim…”

Autor: Diana Bostan

Probleme în paradis pentru Sebastian și Roberta.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Noi probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. După ce și-a acuzat iubita că s-ar fi apropiat prea mult de Robi, Sebastian își dorește să lămurească situația din cuplul lor.

În ediția de vineri, 16 august, a emisiunii ”Casa iubirii”, Sebastian a venit în casa fetelor pentru a discuta cu iubita lui. Spre surprinderea lui, Roberta a avut o atitudine rece și distantă față de el.

Citește și: Apropieri tandre între Teodora și Moldo în camera roșie: „Nu am mai avut emoții de mult”. Ce se va întâmpla cu cei doi în ediția din 16 august a emisiunii “Casa iubirii”

Probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian

Sebastian și-a ieșit din minți în momentu în care a văzut apropierile dintre Roberta și Robi, fiind de părere că iubita lui este cea care a greșit. Venit în casa fetelor, Sebastian i-a mărturisit Robertei faptul că s-au adunat prea multe și nu știe în ce direcție o va lua această relație.

Citește și: Robi de la “Casa iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Julia: „Nu am văzut niciodată rostul”. Concurentul a răbufnit în urma tensiunilor dintre cei doi

Sebastian: Nu știu, nu prea știu cu ce să încep, sincer. Parcă simt că sunt prea multe adunate, nu știu cu ce să încep. Eu m-am cam regăsit în melodia aia de la început. Unde crezi că duce drumul ăsta al nostru?

Roberta: Nu știu.

Sebastian simte că iubita lui nu-i transmite o energie prea bună, simțind-o distantă și indiferentă.

Concurentul a întrebat-o pe iubita lui dacă mai crede în cuplul lor. În ciuda neînțelegerilor, Roberta a mărturisit că nu-și dorește să pună punct relației cu Sebastian.

Sebastian: Te întreb pentru că nu îmi transmiți o energie prea bună, nu știu dacă din cauza celor întâmplate ieri. Dar te simt așa că nu mai crezi în noi. Sau, de fapt, cred că cel mai bine ar fi fost formulat dacă tu mai crezi în noi? Sau mai vezi ceva în noi în momentul de față?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Roberta: Depinde. Nu știu ce vezi tu acum. Eu dacă voiam să fiu singură îți spuneam de la început. Nu mai stăteam să mai trec prin toate lucrurile astea. Am spus că o să lupt cât timp am sentimente.

La ce concluzie au ajuns Roberta și Sebastian

Deși Sebastian simte că iubita lui face pași înapoi, Roberta îl acuză pe acesta de faptul că-și dorește să audă de la ea că vrea să pună punct relației.

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Roberta: Tu vrei să auzi acum de la mine că vreau să mă despart de tine? Dacă tu îți dorești să ne despărțim, îmi doresc să mi-o spui tu. Dacă eu îmi doream despărțire, o spuneam eu.

Sebastian este în ceață și nu știe dacă el și Roberta mai formează sau nu un cuplu. Roberta i-a reproșat lui Sebastian faptul că nu-i înțelege stările și supărările, fiind nevoită mereu să se repete.

Sebastian: Eu ce am simțit cu tine nu am mai simțit niciodată și probabil sunt ca un copil. Uneori nu știu să mă mai comport, nu pot să mă mai controlez.

Aici puteți urmări momentul din prima parte a ediției de vineri, 16 august, a emisiunii ”Casa iubirii”: