Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2024, 22:12
roberta casa iubirii Foto(4)

Roberta si Sebastian, date cu peripeții

Sursa: Captură KANAL D

Roberta și Sebastian au început ziua cu tensiuni aprige însă date-ul lor a continuat cu momente romantice și conversații constructive! Iată cum au petrecut timp prețios cei doi îndrăgostiți într-un cadru de poveste!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească perechea și să își clădească relații serioase, în ciuda tuturor obstacolelor întâmpinate. Este și cazul cuplului format din Roberta și Sebastian, care de curând ajunseseră în pragul despărțirii însă la scurt timp au decis să mai dea o șansă relației lor și să meargă mai departe împreună.

De curând, cei doi îndrăgostiți au avut parte de un date de pomină în afara platourilor de filmare, unde au încercat să se apropie și mai mult și să se cunoască mai bine, dar au trăit și multe peripeții.

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!”

Deși au fost la un pas de a se despărți, Roberta și Sebastian au hotărât să mai dea o șansă relației lor.

Aceștia au avut parte și de un date de senzație într-o locație de poveste, pe care l-au savurat din plin, pentru a marca dulcea lor împăcare.

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Însă înainte de plecare, Sebastian și-a pierdut răbdarea în timp ce o aștepta pe Roberta să se pregătească de drum a reacționat în stilul lui vulcanic. Pe de altă parte, Roberta s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea ostilă afișată de Sebastian și l-a amenințat că nu îl va mai însoți la date.

Sebastian: Suntem pe timp de așteptare, că așa sunt femeile! Mai greu de pregătit cu ele! Zici că vine cu tirul de sus!

Roberta: Nu mai facem nimic, asta e!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sebastian: Am o ora și ceva de când stăm după ține!

Roberta: Da, o ora și ceva, pe bune! Deja exagerezi și îmi faci nervi și nu mai merg nicăieri!

Roberta și Sebastian, imagini de senzație de la date

Imagini incendiare de la date-ul Robertei cu Sebastian. Deși a început ziua cu stângul, cei doi au încercat să dea uitării toate tensiunile acumulate și să se simtă bine împreună. Până când la un moment dat, vestimentația Robertei a devenit mărul discordiei în relația lor.

Citește și: A ieșit la iveală conversația dintre Roberta și fosta soție a lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Incredibil ce și-au putut spune cele două: „Tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”

Pe de altă parte, cei doi îndrăgostiți și-au deschis sufletele și au făcut mărturisiri uluitoare din culisele trecutului lor. Se pare că și Roberta are unele traume: “Primul bărbat care m-a dezamăgit a fost fix tatăl meu!” Sebastian îi mărturisește că n-a mai putut lega alte relații pentru că toate bănuiau că el mai are ceva cu mama fetiței.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.