Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iun 2024, 19:59
video Foto(4)

Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea și să își clădească o relație serioasă, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. Deși păreau un cuplu reușit și au încercat să depășească neînțelegerile apărute, Roberta și Sebastian s-au îndreptat în ultima vreme din ce în ce mai mult spre o despărțire definitvă.

Roberta mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată deoarece Virginia și Robi au continuat seria discuțiilor aprinse și a tachinărilor, în casa fetelor, în vreme ce în casa băieților, lucrurile s-au precipitat și mai mult între Roberta și Sebastian.

Citește și: Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Lucrurile sunt cam tensionate între Sebastian și Roberta. Această a văzut ceva ce nu i-a plăcut: “Mi se pare că te-ai schimbat!” Se pare că tânărul ar fi cu ochii după alte fete pe rețelele sociale, iar Roberta vrea să pună punct relației lor.

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale

Vizibil afectată, Roberta i-a reproșat partenerului ei faptul că este foarte activ în mediul online și mai mult decât atât l-a observat că ar fi cu ochii pe alte fete pe rețelele sociale, fapt ce a înfuriat-o teribil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Roberta a cedat! Mesajele primite au adus-o la limita răbdării: „Nu mă simt bine nici fizic, nici în general”

Roberta: Dacă tu poți să dai atenție altor femei pentru mine nu mai există nimic! Mă deranjează și am realizat că nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici! Dar vreau să terminăm frumos! O să te bag înapoi pe Instagram, o să păstrăm... o să fie un respect și atât! Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop! Nu pot să stau în stres să știi!

Sebastian: Nici eu!

Roberta: Ok! Ești de acord să punem punct?

Sebastian: Da! Chiar da! Nici nu mai vreau să-ți dau explicații! Rămâi cu părerile tale!

Roberta: Atunci nu îmi da explicații și lasă-mă în pace!