Roberta va ieși la atac! „Tu te dai Sfântă, iar afară nu ești ca aici!” Concurenta o va înfrunta pe Virginia! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 30 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 apr 2024, 23:57
Foto(5)

Roberta va izbucni din nou în lacrimi! „Eu nu vreau să mai stau!” Tânăra își va exprima dorința de a pleca acasă! Aflați cum va reacționa Sebastian și ce se va întâmpla, marți, 30 aprilie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente din ce în ce mai incitante, de întâlniri romantice, idile de senzație, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și certuri aprige, care deseori îi afectează pe cei care deja se află într-o relație. După ce în ediția de luni, Roberta a izbucnit în lacrimi și a primit consolare din partea lui Sebastian, noul concurent, în ediția de marți, aceasta o va înfrunta pe Virginia, însă va sfârși din nou în lacrimi.

Patrick, reacție aprigă la adresa Robertei

În ediția de marți, Roberta va fi din nou în centrul atenției, după ce în prima zi a săptămânii aceasta ajunsese la cuțite cu Rebecca, cea pe care o considerase prietenă până nu demult.

Citește și: Roberta, în lacrimi: „Mă provoacă!” Aceasta a căutat consolare în brațele lui Sebastian, după o ceartă aprigă cu Rebecca! Iată ce mărturisiri neașteptate i-a făcut Roberta noului concurent

Patrick va sublinia în fața tuturor faptul că Roberta nu a fost exclusă din grupul fetelor, ci ea a fost cea care s-a exclus. Pe de altă parte, concurență va încerca să își susțină și ea punctul de vedere și îi va spune că nu s-a exclus.

Patrick: Cum de tu ești exclusă oarecum din grup și nu este pentru că ele te-au exclus, ci pentru că tu te-ai exclus singură!

Roberta: Dar nu m-am exclus cu nimic!

Patrick: Am avut impresia că doar fetele respective ți-aduc ție probleme!

Roberta: Ce ți-au spus fetele?

Patrick: Că nu ești tocmai ok!

Roberta: Dacă vin să mă apar, da, tot eu sunt aia văzută nu știu cum!

Virginia: Așa ești! Nu ești văzută nu știu cum!

Roberta va izbucni din nou în lacrimi! Tânăra își va exprimă dorința de a pleca acasă

În apărarea Robertei va sări din nou Sebastian, care va interveni în discuția fetelor, prin intermediul conexiunii și le va spune fetelor că ele o provoacă pe Roberta, iar ele se victimizează.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Roberta și Sebastian au fost pe cale să se sărute! „Ți-am citit pe buze”. Concurentul nu a mai rezistat tentației

Sebastian: La voi în casă, ce văd din exterior eu acum, se provoacă mult și după se victimizează!

Virginia: Se contrazice singură! Se duce după cum bate vântul și nu își asumă niște lucruri!

Roberta: Dar tu cum te duci?

Virginia: Eu la cine m-am dus?

Roberta: Te dai Sfânta de fiecare dată!

Virginia: Dar cine s-a dat Sfânta, mai față?

Roberta: Te dai corectă! Dar, stai liniștită, că tu în afară nu ești cum te dai aici!

Virginia: Dar cum sunt! Ia spune tu cum sunt afară?

În cele din urmă, Roberta va izbucni din nou în lacrimi și își va exprimă dorința de a pleca acasă, spre uluirea și disperarea lui Sebastian, care nu ar vrea că această să fie eliminată din emisiune, ci și-ar dori să o cunoască mai bine și chiar să formeze un cuplu.

„Eu nu vreau să mai stau!”, va spune Roberta.