Roberto este cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''! Pentru cine a intrat in emisiune

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 16:25

Roberto este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''.

Cine este Roberto de la Puterea dragostei

Roberto are 23 de ani si este din Bucuresti. Acesta a intrat in casa ''Puterea dragostei'' emotionat la vederea fetelor. 

Acesta a fost pus de fete sa faca un top trei: ''Nici nu stiu, ca sa nu va suparati. Toate sunteti frumoase' '. 

Citeste si: Cum arata Andreea Pirui cand era de varsta Biancai! Imaginile vorbesc de la sine!

Acesta isi doreste de la o fata sa fie serioasa si cuminte, sa isi doreasca ceva serios. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Top 5 batai de la Puterea Dragostei! In 4 dintre cele 5 conflicte e implicat Zanoaga 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In casa Puterea Dragostei atat baietii cat si fetele au sangele fierbinte si nu de putine ori se ajunge la conflicte care escaladeaza

Pe locul 5 se afla o disputa dintre Bogdan Iordache si Adrian. Tensiunile anterioare dintre ei au degenerat, asa ca cei doi au sarit la bataie. Au fost opriti cu greu de catre concurenti.

Pe locul 4 este conflictul lui Ricardo cu Zanoaga.

Cei doi au inceput prin a se ironiza unul pe celalalt, numai ca Ricardo, pe neasteptate, s-a enervat si a sarit la bataie. Din nefericire s-au și scuipat unul pe celalalt. In cele din urmă, Ricardo și Zanoaga au sfarsit prin a fi cei mai buni prieteni in casa Puterea Dragostei.

Pe locul 3 este disputa dintre Zanoaga si Jador. Au fost momente grele intre ei dupa ce Jador a reintrat in casa Puterea Dragostei in sezonul 1.

Conflictul dintre ei a fost unul de lunga durata, Zanoaga cuplandu-se cu Simina dupa ce aceasta fusese anterior cu Jador. "Ii dau stres", spunea Zanoaga, intrebat ce se va intampla daca Jador va reintra in casa. In cele din urma, si-au "dat stres" reciproc. In acest clip Zanoaga, nervos, a sarit sa il bata pe Jador. 

Vezi aici cele mai aprinse momente din casa Puterea Dragostei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.