Robi a dat cărțile pe față și a spus ce a simțit când a aflat că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și nu l-a ales pe el! „Nu pot să fiu indiferent!” Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut concurentul

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2024, 20:10

Robi, declarații neașteptate despre Julia

Sursa: Captură KANAL D

Robi, dezamăgit de atitudinea Juliei! Tânărul a fost deranjat de faptul că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie! Iată ce dezvăluire neașteptată a făcut Robi! „Dacă ar fi să am ceva cu vreuna dintre voi, ai fi tu!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a debutat de câteva zile cu zece concurenți noi, cărora li s-au alăturat și patru concurenți din sezonul anterior, Larisa, Julia, Cosmin și Patrick, dornici să își caute în continuare jumătatea. De curând, fetele și băieții din noul sezon au avut parte de primele întâlniri în camera roșie, menite să îi aducă față în față pe cei care se simt atrași, pentru a se cunoaște mai bine.

Robi, dezamăgit de atitudinea Juliei! Tânărul a fost deranjat de faptul că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie

În ediția de astăzi, întâlnirile din camera roșie au continuat in Casa iubirii, iar la un moment dat Robi s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Julia, concurență despre care a spus că i-a atras atenția și că vrea să o cunoască, a decis să îl cheme la întâlnire pe Laurențiu și nu pe el.

Decizia luată de Julia nu l-a lăsat deloc indiferent pe Robi, care s-a supărat teribil și la un moment dat chiar s-a retras pentru a-și readuna gândurile.

Citește și: „Am greșit că am spus”. Larisa regretă că i-a dat semnale lui Ștefan! Ce a făcut-o pe blondină să se răzgândească în privința lui

În timpul conexiunii dintre case stabilită de Andreea Mantea, Robi a fost întrebat ce anume a pățit și dacă atitudinea lui are legătură cu Julia.

În cele din urmă, concurentul a mărturisit că s-a simțit dezamăgit de hotărârea luată de Julia de a-l chema pe Laurențiu în camera roșie în locul lui, fapt ce l-a înfuriat teribil. Cu toate acestea, Robi a ținut să îi sublinieze Juliei faptul că va accepta orice se va întâmpla pe viitor, fără să îi poarte ranchiună colegului său. Mai mult decât atât, Robi i-a mărturisit blondinei că în prezent singura fată din emisiune către care s-ar îndrepta este ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia: „Încă nu sunt convinsă de ține și de intențiile tale! Plus că nu m-am așteptat o secundă că tu să rămâi fără camera roșie!”

Robi: „Dacă ar fi să am ceva cu vreuna dintre voi, ai fi tu! Poți să nu iei în calcul celelalte fete!”

Citește și: Daniela de la ”Casa iubirii”, surprinsă alături de Bogdan de la Ploiești. Imaginile inedite au fost postate de frumoasa concurentă pe o rețea de socializare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.