Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 sep 2024, 15:47

Robi și-ar dori ca situația dintre el și Teodora să evolueze

Sursa: Captură KANAL D

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

După ce a pus punct cunoașterii cu Moldo, Teodora a dat semne că l-ar simpatiza pe Robi. Însă, acum, concurenta de la „Casa iubirii” bate în retragere, chiar dacă tânărul îi arată, prin diverse gesturi, că o place.

Familia Teodorei nu este de acord ca aceasta să aibă o relație cu Robi

În timpul conexiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, din prima parte a ediției de astăzi, Sebastian i-a făcut niște frumoase declarații de dragoste Robertei. După momentul lor, Robi a profitat de ocazie pentru a intra în discuție cu Teodora, căreia i-a spus: „Bună dimineața, Teo! Și eu te iubesc”.

 

Atât Teodora, cât și celelalte concurente au fost surprinse de declarația lui.

Însă frumoasa brunetă nu i-a răspuns la fel, ci a schimbat subiectul, pe care Robi a ținut să-l reia rapid. Acesta a vrut să afle dacă tânăra ar fi intrat într-o relație cu el, dacă apropiații ei ar fi fost de acord cu el.

Citește și: Robi, îndrăgostit de Teodora? Ce se întâmplă între cei doi concurenți: "Îmi place!"

„Dacă nu interveneau apropiații tăi, crezi că evoluau altfel lucrurile, din partea ta?”,  a

întrebat-o concurentul pe Teodora.

Fata, însă, a fost rezervată și nu i-a putut oferi un răspuns concret: „Nu știu ce să spun. Contează foarte mult părerea lor. Depinde foarte mult de cum ar fi decurs lucrurile între noi.(...) Nu pot să mă gândesc la ce ar fi fost dacă (n.r. nu interveneau apropiații)”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Refuzul Teodorei nu pare să-l descurajeze pe Robi

În urma acestei discuții, Patrick a remarcat că Robi chiar s-a îndrăgostit de Teodora: „Eu zic că Teodora ți-a ajuns la inimă, îți e foarte dragă și, cumva, cred că te deranjează puțin că aveți niște bariere”.

Robi, însă, înțelege situația în care se află concurenta: „Eu o înțeleg, doar că eram curios dacă simte altceva.

Adică înțeleg că e presată, oarecum”.

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Ulterior, Rebecca a intervenit în discuție, întrucât a ținut să sublinieze că situația lor este similară cu o poveste de dragoste interzisă, ceea ce lui Robi i se pare palpitant.

Însă, Teodora nu a fost de aceeași părere.

Rebecca: „E povestea aia: părinții nu te vor, fata bună, băiatul rău”.

Robi:   „Cui nu-i place iubirea interzisă? Nu vi se pare mai atractivă treaba asta? Când știi că nu ai voie să faci ceva”.