Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iun 2024, 21:18
video Foto(5)

Robi va lua o decizie tulburătoare în privința Virginiei! În vreme ce Sebastian și Roberta vor izbucni în lacrimi și vor ajunge din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe situații tensionate și certuri aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, în centrul atenției s-au aflat Rebecca și Antoni, care au ajuns într-un punct critic al relației lor care abia începuse, în ediția de joi, lucrurile se vor precipită și pentru Robi și Virginia, dar și pentru Roberta și Sebastian, care vor izbucni în lacrimi amare.

Robi va da cărțile pe față și va recunoaște ceea ce simte pentru Virginia

În ediția de joi, 13 iunie 2024, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de momente tensionate, deoarece mai multe discuții aprinse se vor iscă. Cei care vor deschide seria disputelor vor fi Robi și Virginia, după ce concurentul va spune în față tuturor că între el și Virginia va fi nimic.

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat Robi? Vreau să știu!

Robi: Nu s-a întâmplat nimic! Nu mai simt! Nu vreau! Nu mai vreau!

Andreea Mantea: Deci ți-a plăcut când ea a fost indiferență?

Robi: Nu mi-a plăcut niciodată!(...) Virginia, nu vreau! Nu mai vreau nimic!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și:  „Mă simt foarte rușinată”. Secretul Rebeccăi a ieșit la iveală. Ce a încercat concurenta să ascundă în toată această perioadă și cum va reacționa Antoni

Pe de altă parte, Cosmin și Ștefania se vor întâlni în camera roșie, unde își vor mărturisi din nou sentimentele de iubire și se vor sărută pasional. Mai mult decât atât, concurentul va da frâu liber trăirilor sale și îi va spune partenerei sale că e prea sexy și i-a provocat toate simțurile.

Sebastian și Roberta vor izbucni în lacrimi și vor ajunge din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă

Și tot în ediția de joi, Sebastian și Roberta vor ajunge din nou față în față și vor încerca să își rezolve vechile neînțelegeri pentru a-și relua povestea de iubire, însă în cele din urmă nu vor face decât să se îndrepte și mai mult spre o despărțire definitivă.

Citește și: Rebecca, adevărul despre conversația misterioasă de la hotel: „Am mințit cu o parte”. Va pune punct Antoni cunoașterii cu Rebecca?

„Sunt așa depășit de situație și chiar vreau să-ți zic că eu nu mă mai simt confortabil deloc! Știi bine că nu stau în zadat aici! Știi bine că dacă nu te întâlneam și nu simțeam ceva adevărat eram demult acasă! Nu voi mai stă aici!”, va

spune Sebastian.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?