Robi, concluzie neașteptată în Casa iubirii! Ce mărturisiri uluitoare i-a făcut concurentul Virginiei! Iată cum a reacționat tânăra: "Ție îți plac femeile mai nu știu cum..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2024, 15:56

Robi a ajuns la o concluzie dureroasă în privința relației sale cu Virginia! „Chestia cu tine m-a lovit” Iată ce i-a mărturisit partenerei sale astăzi, în Casa iubirii! Cum a reacționat Virginia!

Robi este unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii. Încă de la începutul celui de-al treilea sezon, tânărul a atras privirile multor fete, însă acesta și-a îndreptat atenția mai întâi către Julia, alături de care a încercat chiar să formeze un cuplu, însă la scurtă vreme și-au spus adio. Ulterior, Robi s-a orientat către Aleyna însă tot fără sorți de izbândă, iar în cele din urmă concurentul s-a apropiat tot mai mult de Virginia, alături de care a decis să formeze un cuplu chiar după primul lor date romantic în afară platourilor de filmare.

De câteva zile încoace însă, Robi și Virginia au ajuns într-un mare impas al relației lor și par din ce în ce mai aproape de despărțire. Astăzi, cei doi concurenți s-au aflat din nou față în față și au încercat să își clarifice problemele.

Robi a ajuns la o concluzie dureroasă în privința relației sale cu Virginia! „Chestia cu tine m-a lovit”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Robi și Virginia s-au regăsit în casa băieților, unde au încercat din nou să își rezolve neînțelegerile care le pun relația în pericol

de destrămare. Pe de o parte, tânărul i-a mărturisit partenerei sale că a ajuns la concluzia că s-a simțit la un moment dat depășit de situație și că nu este suficient de pregătit pentru o relație serioasă și mai ales să aibă lângă el o femeie mult prea serioasă așa cum este ea.

Citește și: Cine e tânăra misterioasă alături de care a apărut Robi! „Draga mea...” Cum a fost fotografiat concurentul de la Casa iubirii și ce mesaj a transmis în mediul online

Pe de altă parte, Virginia a ascultat cu interes și tristețe concluzia la care a ajuns Robi și i-a oferit câteva sfaturi care să îl ajute pe viitor, fie în relația cu ea dacă vor mai continua, fie într-o altă relație.

Citește și: Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia: Ai tot punctat pe asta și mă deranjează! Că sunt eu serioasă și că îți plac femeile mai nu știu cum, mai nu știu cum... Și nu cred că îți plac, nu e vorba că îți plac femeile mai glumețe, nu vreau să aici asta! Ai spus tu ce gen de femeie îți place! Și ești conștient că ăla nu e un gen ok!

Robi: Sunt conștient!

Virginia: Tu ar trebui dacă nu o să fiu eu... să-ți găsești o persoană diferită față de ce ai avut!

Robi: De asta ți-am zis și ieri! Poate că relațiile mele n-au fost atât de serioase și femeile cu care am fost nu au dus în genul ăla de relație și că chestia cu tine m-a lovit, nu pot să zic că m-a speriat, m-a făcut să-mi dau seama că nu am fost atât de pregătit!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.