Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 iun 2024, 12:34

Robi de la ''Casa Iubirii''

Sursa: Instagram Robi Stancu

Robi și-a surprins fanii cu ultimele imagini din online. Cu cine s-a afișat cel mai controversat concurent din Casa iubirii.

Robi este unul dintre cei mai vocali concurenți din Casa iubirii. Încă din prima zi în care a pășit în competiție, tânărul a încercat să fie cât mai direct și să spună exact ce gândește. Atitudinea sa a fost apreciată de multe persoane, iar acum, acesta are o comunitate mare pe rețelele sociale. Astfel, Robi încearcă să îi țină pe fani la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa din emisiune, dar și din viața privată.

Iată cu ce femeie s-a afișat Robi în mediul online și cum a reacționat aceasta când a filmat-o.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirea'' din viața lui! Despre cine este vorba 

De-a lungul emisiunii, Robi a încercat să își găsească o parteneră, dar nu a reușit acest lucru până acum. Cu toate aceste nu își pierde speranța și este mai optimist ca oricând, mai ales că are o femeie specială în viața sa, care îi este alături în orice moment.

Recent, Robi a publicat un clip video emoționant pe rețele sociale, care i-a impresionat pe fanii săi.

Acesta s-a filmat în timp ce se afla la o terasă împreună cu cea mai importantă persoană din viața sa. Chiar dacă în cadrul emisiunii afișează o imagine de bărbat dur, în mediul online, concurentul nu se sfiește să apară alături de mama lui, pe care o și numește ''iubire''.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe lângă cea care i-a dat viață, mai există o persoană pe care Robi o iubește, iar aceasta este chiar sora lui, Raluca, de care concurentul este foarte mândru.

Tânărul a publicat un clip video și cu sora sa, unde a scris "Te iubesc!"

Citește și: Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Imaginile inedite de pe pagina de Instagram a concurentului din Casa iubirii oferă o perspectivă intimă asupra vieții personale a lui Robi, arătându-ne partea sa caldă și dedicată familiei.

Urmăriți materialul video de mai jos!