Robi de la “Casa iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Julia: „Nu am văzut niciodată rostul”. Concurentul a răbufnit în urma tensiunilor dintre cei doi

Autor: Diana Bostan

Robi de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles.

Sursa: Instagram: Robi Stancu 7

Robi de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său personal de Instagram. Fanii concurentului s-au dus imediat cu gândul la Julia.

După discuțiile în contradictoriu cu Julia, în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, Robi a postat un mesaj profund pe contul său de Instagram. Iată despre ce e vorba!

Citește și: Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

Robi de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram

Robi și Julia au avut parte de neînțelegeri și de mai multe discuții aprinse în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”. Julia susține că Robi nu o poate lua în serios și că s-a săturat de contrele pe care cei doi le-au avut în ultima perioada. Deși blondina și-a dorit din tot sufletul o relație cu acesta, Robi a mărturisit că nu o poate vedea ca pe o iubită, ci doar ca pe o prietenă.

Citește și: Probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. Concurentul va răbufni la adresa iubitei sale în ediția de mâine, 15 august, a emisiunii “Casa iubirii”: „Nu vreau relație ca Antoni și Rebecca”

După toate discuțiile dintre cei doi, Robi a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram. Concurentul s-a pozat alături de Patrick, iar mesajul postării este unul profund, ducându-i pe urmăritori cu gândul la situația lui din casă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

„Nu am văzut niciodată rostul de a-mi explica absența cuiva care nu putea aprecia prezența mea”, este mesajul postat de Robi, pe contul său personal de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Stancu (@robistancu7)

Robi și Julia nu pot ajunge la un consens

Julia și Robi sunt în centrul unei dispute continue, în ciuda interacțiunilor frecvente dintre ei. Recent, tensiunile dintre cei doi au escaladat, Robi menținându-și opinia că Julia nu se potrivește cu tiparul ideal al unei partenere pentru el. Acest comentariu a fost perceput de Julia ca o jignire personală, amplificând nemulțumirile și frustrările existente între ei.

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

În timp ce Robi insistă că preferințele sale nu se aliniază cu caracteristicile pe care le prezintă Julia, aceasta din urmă se simte profund rănită de refuzul constant. Julia interpretează comentariile lui Robi ca pe o nedreptate și o lipsă de respect, ceea ce contribuie la distanțarea lor emoțională și la intensificarea conflictelor din cadrul competiției.

Sursa foto: Instagram Robistancu7