Robi este hotărât s-o recucerească pe Virginia! Va face orice să-i taie calea lui Patrick: „Nu pot să accept o interacțiune între ea și un alt bărbat”. Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de luni, 13 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 mai 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi își va afirma dorința în fața Virginiei și a tuturor băieților.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi își va exprima dorința de a se recupla cu Virginia.

Robi face orice să-i taie calea lui Patrick

Mâine, 13 mai 2024, Patrick și Virginia se vor tachina pe conexiune. Patrick își va exprima dragul de Virginia, iar Robi va privi toate aceste scene și va fi martor la apropierile dintre cei doi, care nu-i vor pica prea bine.

Citește și: Andreea Mantea îi dă testul suprem lui Robi! „O trimit pe Virginia la un date cu alt băiat”. Aflați cum va reacționa concurentul în noul episod din „Casa iubirii” de duminică, 12 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Ești foarte atent la ce fac”, va spune Virginia.

„Da, îmi ești foarte dragă, Virginia, să știi.

Jur!”
, afirmă Patrick.

„Știam”, spune Virginia, în timp ce râde.

„Chiar îmi ești o persoană foarte dragă, și mă uit uneori așa la tine, zici că ești un copil, chit că ai 24 de ani”, va declara Patrick.

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa iubirii” trece prin momente cumplite după ce ar fi fost implicată într-un accident rutier! Primele declarații despre incident: „Am o fractură”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginiei îi surâd afirmațiile lui Patrick, iar concurentul aruncă o următoare minge în teren.

„Astăzi vreau să bem cafeaua împreună”, spune Patrick.

Robi este hotărât s-o recucerească pe Virginia

Virginia acceptă dorința lui Patrick și vine în casa băieților, acolo unde este întâmpinată de un mic gest de gelozie din partea lui Robi.

„Pentru cine ai venit? Pentru mine sau pentru cafeaua lui Patrick?”, întreabă Robi.

„Am venit să beau cafeaua cu Patrick”, răspunde Virginia, cu un zâmbet larg pe buze.

Lui Robi nu-i convin gesturile dintre Patrick și Virginia, mai ales pentru că, în ultimele zile, pare că flacăra din inima lui s-a reaprins pentru fosta lui parteneră.

Aflat la masă cu băieții din casă și cu Virginia, Robi face o declarație neașteptată, dar fermă. Concurentul este hotărât s-o recucerească pe Virginia după ce și-a dat seama că a greșit când a rănit-o și a încheiat relația cu ea într-un mod nu prea frumos.

„Acum eu, în drumul meu spre recucerirea Virginiei, nu pot să accept în treaba asta o interacțiune între ea și un alt bărbat.

Niciodată!”, declară Robi.

Ce se întâmplă mai departe și cum reacționează Virginia aflați luni, 13 mai 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.