Robi este în pericol de eliminare! Virginia izbucnește în lacrimi de teama că fostul ei iubit va pleca! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” duminică, 5 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mai 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi ajunge în fața concurenților și riscă să fie eliminat.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi ajunge în pericol de eliminare.

Robi este în pericol de eliminare

În ediția de mâine, 5 mai 2024, chiar în prima zi de Paști, Robi va fi nominalizat spre eliminare de mai multe fete, dintre care Bianca, Roberta și Andreea.

Citește și: Robi, gelos pe Roberta și Sebastian? „Te votez în Gală”. Acesta vine cu amenințări după ce a văzut apropierea celor doi concurenți în „Casa iubirii”

Julia nu se va încumeta să-l voteze pe Robi, așa că-i va da votul ei eliminatoriu lui Robert, în speranța că acesta nu va conta,

„Sunt sigură că este un vot nul, nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar nu aveam cum să aleg pe altcineva”, va declara Julia.

„Dar ce să înțelegem aici? Că Robi era sufletul tău”, va spune Robert.

Citește și: Nou membru în familia Lorenei și a lui Laurențiu! „Ce mare o să se facă”. Cum își împart responsabilitățile foștii concurenți de la „Casa iubirii”

Virginia izbucnește în lacrimi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tot în gala de mâine, Patrick îi va oferi votul Robertei, decizie care nu o va surprinde pe aceasta deoarece se aștepta să-și audă numele din gura fostei ei cunoașteri.

„Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui, eram sigură că o să fie Roberta, pentru că în ultimul timp are o ciudă pe mine și mereu vrea să mi le arunce plus că, mai nou, vrea s-o cunoască pe Rebecca, de care la început a zis: Eu cunosc tipologia ei de fată, n-aș putea niciodată, nu-mi place, are o atitudine și nu!

, va declara Roberta.

În timp ce Robi va merge pe podiumul eliminării, în urma voturilor pe care le-a primit, va face o declarație emoționantă care va aduce zâmbetul pe chipul Virginiei și supărarea pe chipul Juliei.

„Cred că singura femeie cu care eu aș putea să-mi fac o relație de viitor aici, în casă, ar fi Virginia”, va declara Robi.

Virginia va fi lovită de realitate și își va da seama că este posibil ca Robi să plece acasă, astfel că în așteptarea verdictului va vărsa lacrimi amare.

Ce se întâmplă mai departe și ce soartă va avea Robi aflați duminică, 5 mai 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!