Robi, față în față cu Bogdan! Ce au discutat cei doi concurenți despre Virginia și Julia

Autor: Diana Tilă

Robi s-a întâlnit cu Bogdan, noul concurent din Casa iubirii, care a pus ochii pe Virginia. Ce au discutat cei doi în casa băieților?

Vineri, 29 martie, telespectatorii au avut parte de o ediție incendiară. În această ediție, Bogdan a pășit în Casa iubirii și a dezvăluit că a intrat în competiție pentru Virginia. Spre surprinderea tuturor, noul concurent are și alte preferințe în materie de fete. Iată cum a fost Bogdan primit de fete, dar și de băieți.

Citește și:  "Taci!" Giuly și Larisa, din nou la cuțite. De la ce a pornit totul? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, sâmbătă, 30 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Robi, față în față cu Bogdan! Ce au discutat cei doi concurenți despre Virginia și Julia

Bogdan a mărturisit în ediția de vineri, 29 martie, că a venit special pentru Virginia, dar nu exclude să le cunoască și pe celelalte fete, mai exact pe Julia, Bianca și Larisa.

Bărbatul de 22 de ani le-a impresionat pe fete după ce le-a oferit câteva informații despre el, dar și pe băieți, care au observat că noul concurent are atitudine și a pășit încrezător în competiție.

După ce le-a cunoscut pe fetele din Casa iubirii, Bogdan a mers în casa băieților, unde a stat față în față cu Robi, iubitul Virginiei.

Între timp, Patrick nu s-a putut abține si a făcut o remarcă îndrăzneață: "Voi observați că numai la Robi se uită?"

Fără emoții, Bogdan a mărturisit în fața băieților că a intrat în Casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea, deoarece își dorește o relație serioasă și de lungă durată.

Mai mult, noul concurent a dezvăluit ce l-a atras la Virginia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Mi-a plăcut de ea de la început, mi-a plăcut că e calmă și că are un suflet bun.

O consider potrivită pentru mine.", a mărturisit Bogdan.

De asemenea, Bogdan a declarat că de când urmărește emisiunea Casa iubirii, el nu a văzut o conexiune foarte mare între Robi și Virginia, în schimb, consideră că acesta se potrivește mult mai bine cu Julia.

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Bogdan în Casa iubirii și dacă va reuși să o cucerească pe Virginia, chiar dacă bruneta este într-o relație cu Robi.

Citește și: Bogdan este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a chemat în camera roșie fata pe care o admiră cel mai mult! „Aș dori să te cunosc! Știu că ești într-o relație!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut noul băiat

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii'', o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminica- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!