Robi, gelos pe Roberta și Sebastian? „Te votez în Gală”. Acesta vine cu amenințări după ce a văzut apropierea celor doi concurenți în „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 mai 2024, 01:46

Robi pare să fie invidios pe apropierea dintre Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

Atmosfera este din ce în ce mai romantică în „Casa iubirii”, întrucât doi concureți par să se aproprie pe zi ce trece. În prima parte a ediției de astăzi, Roberta i-a făcut o surpriză frumoasă lui Sebastian.

Deși Roberta și Sebastian par să se atașeze din ce în ce mai mult, Robi pare că nu vede cu ochi buni apropierea dintre ei. Într-un timp, acesta din urmă s-a arătat interesat de tânără, însă lucrurile nu au mers mai departe de atât.

Ce se întâmplă între Robi, Roberta și Sebastian

În episodul de vineri, 3 mai, din „Casa iubirii”, concurenta a făcut un gest deosebit pentru Sebastian, de care s-a apropiat în cadrul date-ului pe care l-au avut.

În timp ce se plimba prin mall, aceasta a văzut un tricou care a dus-o instantaneu cu gândul la băiat, așa că a decis să îl cumpere și să i-l ofere în dar.

Tânărul s-a arătat foarte încântat de cadoul primit și, drept mulțumire, a sărutat-o pe Roberta pe obraz și a strâns-o în brațe. De asemenea, cât timp aceasta s-a aflat în casa băieților, cei doi nu s-au dezlipit unul de celălalt și au avut diverse gesturi tandre.  

În momentul în care i-a văzut în această ipostază, Robi a intervenit în discuția pe care o purtau Roberta și Sebastian și a întrebat-o pe concurentă: „Mai vrei să pleci acasă?”.

Citește și: Roberta, în lacrimi: „Mă provoacă!” Aceasta a căutat consolare în brațele lui Sebastian, după o ceartă aprigă cu Rebecca! Iată ce mărturisiri neașteptate i-a făcut Roberta noului concurent

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă aceasta a spus că nu-și mai dorește să părăsească emisiunea matrimonială. Ulterior, Robi a întrebat-o cui i-l lasă pe Sebastian dacă va fi votată în Gală:  „Știi că trebuie să ai o discuție cu noi, să zici că nu mai vrei să pleci, că eu te votez în Gală. Am influență, te scot în față”.

Roberta are încredere în sentimentele lui Sebastian față de ea

Pe Roberta nu o sperie posibila eliminare, întrucât este ferm convinsă că Sebastian o va urma: „ Scoate-mă! Ne întâlnim afară.(...) Vine după mine, dacă plec”.

Aceasta are o siguranță atât de mare întrucât chiar tânărul i-a promis că, indiferent de parcursul pe care îl vor avea în emisiune, el nu va continua fără ea, căci își dorește să aibă o relație chiar și în afara competiției.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj dur pe Internet! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Bărbații slabi...”

Însă, cu toate acestea, Robi s-a arătat sceptic și a dat de înțeles că nu crede atât de mult în această promisiune. Ba chiar acesta a fost surprins când a văzut că Roberta are o încredere atât de mare în băiatul pe care îl place.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.