Robi, gest neașteptat la adresa Juliei! „Te rog să nu mai stai cu spatele la mine, că mănânc și mi se duce cu noduri!” Aflați cum va reacționa Virginia, joi, 16 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2024, 23:31

Robi se va apropia din nou de Julia! „Doamne, ce obraji!” Virginia va fi de-a dreptul uluită de gesturile fostului ei iubit! Sebastian îl va da de gol pe Bogdan, despre care va spune că o place pe Rebecca! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 16 mai, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de noi provocări care deseori ii supun la grele încercări, de idile neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni uriașe care uneori le pun în pericol relațiile. După ce în ediția precedentă, Robi a dat de înțeles tuturor că este măcinat de gelozie, când o vede pe Virginia în preajma lui Patrick, în ediția de joi, lucrurile vor căpăta o întorsătură neașteptată, deoarece, concurentul se va apropia din nou de Julia.

Robi, gesturi neașteptate la adresa Juliei

În ediția de joi, 16 mai 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică și jucăușă, deoarece Robi nu va rată ocazia de a se apropia din nou de Julia, când această va veni în vizită în casa băieților. Mai mult decât atât, concurentul va recurge la câteva gesturi uluitoare care o vor surprinde teribil pe Virginia.

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

Robi: „Doamne, ce obraji!”

Julia: Virginia văzând asta... nu fac nimic!

Robi: Face pe victima! Eu nu fac nimic! Te rog să nu stai cu spatele la mine că mănânc și mi se duce cu noduri!

Julia: Tu n-ai altă treaba? Dar mută-te de aici!

Robi: Dar nu mai stă cu spatele la mine și nu mai strigă la mine! Nu mai zbiera că am și eu o mama acasă! Se uită la mine! Se uită nepoata mea la mine și vede că zbieri la mine!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia: Dacă stau aici și vorbesc cu Patrick, cum vrei să stau?

Sebastian îl va da de gol pe Bogdan, despre care va spune că o place pe Rebecca

Și tot în ediția de joi, concurenții vor mai avea parte de un moment uluitor, petrecut de această dată în casa fetelor, unde Sebastian și Bogdan se vor află în vizită.

În cele din urmă, Sebastian le va dezvălui fetelor faptul că Bogdan o place pe Rebecca și își dorește să se apropie de ea.

Citește și: Julia, în lacrimi! Ce regrete are concurenta din Casa iubirii. Cosmin se simte vinovat: "Mă faci să mă simt prost!"

Ștefania: Bogdane, te-a dat de gol!

Bogdan: Ce? Ce ai zis?

Roberta: Sebastian da toți băieții de gol!

Ștefania: Că o plăci pe Rebecca!

Virginia: El știe sută la sută că tu o placi pe Rebecca și l-am întrebat «știi tu ceva de la hotel» și el a zis «el cu cine stă»?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.