Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 20:57
video Foto(4)

Momente neașteptate în Casa iubirii! Robi a invitat-o la dans pe Julia! Concurenta a avut o reacție tranșantă la adresa fostului ei partener!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți care își doresc din ce în ce mai mult să își găsească perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație, controverse și tensiuni aprige. În ediția de astăzi, Robi și Julia au fost din nou în centrul atenției, deoarece tânărul a recurs la un gest neașteptat la adresa fostei lui partenere, spre uluirea tuturor.

Momente neașteptate în Casa iubirii! Robi a invitat-o la dans pe Julia

Astăzi, în Casa iubirii, concurenții au fost luați prin surprindere de gestul uluitor la care a recurs Robi, spre finalul ediției. Acesta a invitat-o la dans pe Julia, în speranța că vechile lor neînțelegeri se vor stinge. Însă concurență l-a refuzat categoric, iar Robi a ales-o pe Alexandra. În vreme ce își privea colegele că dansau cu partenerii lor, Julia și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Andreea Mantea: Sunt ultimele cinci minute din ediția de astăzi când ușile sunt deschise! O să înceapă o melodie! Cine simte să invite pe cineva la dans să o facă!

Robi: Și eu unde stau, doamna Andreea?

Andreea Mantea: Stai unde vrei! Acționați direct! Și acum haideți să vedem cine dansează cu cine!

Robi: Haide Julia să dansăm!

Julia: Nu dansez!

Robi: Hai să dansăm! Ce ai de plângi?

Julia: Nimic! Lasă-mă!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!”

Chiar dacă Julia l-a refuzat categoric, Robi a insistat, însă în cele din urmă a invitat-o pe Alexandra la dans. La jumătatea melodiei, concurentul a întrebat-o din nou pe Julia dacă vrea să danseze cu el și a primit același refuz tranșant. Mai mult decât atât, concurență și-a stăpânit cu greu lacrimile și emoțiile, semn că în inima ei se ascund încă frământări mari.

Citește și: Cum arată Julia de la „Casa Iubirii” fără pic de machiaj! Concurenta nu ezită să se afișeze cât mai naturală pe rețelele sociale

După încheierea dansului, Julia le-a dat de înțeles colegelor sale că nu a vrut să danseze cu Robi deoarece nu mai are deloc încredere în spusele și în gesturile lui, pe care le consideră false.

Rebecca: Julia de două zile nu este ea!

Teodora: Ce ai Julia?

Julia: N-am nimic!

Teodora: Bine, gata te las în pace!

Julia: Vreau să plec de aici!

Rebecca: Robi voia cu Julia!

Julia: Nu-mi plac falsitățile astea!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!