Robi îi aruncă replici dure Virginiei, pentru că flirtează cu Patrick: „Îmi iei toți prietenii la rând?”. Acesta nu suportă ca fosta lui iubită să se bage între el și prietenii săi

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 aug 2024, 19:00

Robi nu mai suportă gesturile Virginiei, iar Patrick este prins la mijloc

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de marți, 20 august, din emisiunea „Casa iubirii”, tensiunile dintre Robi și Virginia au continuat, întrucât concurentului nu-i trec nervii provocați de gesturile iritante ale fostei lui iubite.

Odată ajunsă printre concurenții din „Casa iubirii”, Andreea Mantea a încercat să afle de la ce a pornit, concret, conflictul dintre Robi și Virginia, în vederea apropierii ei de Patrick, întrucât, acum două săptămâni, Robi nu era afectat de acest lucru.

Ce a discutat Andreea Mantea cu Robi, despre situația dintre Patrick și Virginia

Robi a explicat că, din punctul lui de vedere, i se pare un lucru foarte urât ca Virginia să flirteze cu Patrick, prietenul lui: „Nu mi se pare normal ca fosta

mea iubită să se dea la prietenul meu”.

Andreea Mantea: S-a dat la prietenul tău?”.

Robi: „Da, la fiecare interacțiune a lui Virginia, la fiecare cerere să vină, la orice contact vizual. Consider că a avut ceva pentru Patrick încă de la început, chiar și în relație cu mine și după.(...) De la două săptămâni de la despărțire a început, din nou, glumele cu Patrick”.

Însă, picătura care i-ar fi umplut paharul concurentului ar fi fost niște afirmații nefondate, făcute de Virginia, care a pus la îndoială prietenia lui cu Patrick.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

Andreea Mantea:  „ Tu ești acum foarte deranjat de care nu erai deranjat acum două săptămâni. Ce s-a schimbat acum? Pentru că a făcut această paranteză și a zis că nu există prietenie între voi?”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Robi:   „Da, exact.(...) Dacă eu i-am lăsat în pace să fie, de ce trebuie să intervină cu alte lucruri care să inducă altceva?”.

Ce părere au Patrick și Robert despre reacțiile vulcanice ale lui Robi

Ulterior, Robert, colegul de cameră al lui Robi, a explicat că Virginia a alimentat prin mai multe gesturi mânia fostului ei iubit, ceea ce a subliniat, ulterior, și Patrick.

Robert:   „Robi a fost foarte deranjat și de faptul că Virginia a spus, la un moment dat, că: ”Între mine și Robi nu a fost o relație de cinci ani și, oarecum, nu a fost ceva serios” și Robi a tras concluzia acolo: ”Păi cum adică noi am fost împreună și acum ce faci, îmi iei toți prietenii la rând?”.

Cam asta gândește el și de asta e el foarte deranjat, eu așa îl simt”.

Citește și: Patrick și Virginia, dezvăluiri picante în camera roșie: „Cum ar fi fost dacă ai fi avut și tu răbdare...”. Cei doi concurenți au avut parte de un moment de sinceritate

Patrick:   „El era deja deranjat de faptul că nu s-ar fi așteptat de la Virginia ca ea, într-adevăr, să înceapă să simtă chestii (n.r. pentru mine)”.

Urmăriți momentul integral în materialul video de mai jos:

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.