Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi a făcut declarații dure cu privire la relația dintre el și Virginia.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi a făcut declarații dure cu privire la relația dintre el și Virginia.

Robi îi face declarații usturătoare Virginiei

În episodul de azi, 22 martie 2024, Andreea Mantea i-a mărturisit lui Robi, pentru a-i bate un apropo, că Virginia s-a simțit foarte bine în compania lui Patrick.

Se pare că Robi n-a înțeles aluzia și a oferit doar un răspuns ironic.

„Doamne ajută să fie fericită în fiecare zi și să râdă în fiecare zi cu cine consideră că e mai bun pentru ea”, a spus Robi.

Andreea Mantea a continuat să-i bată apropouri lui Robi și i-a spus că dacă Virginia râde cu Patrick nu înseamnă că este și fericită, doar că Robi tot nu a vrut să înțeleagă ce i se spune și și-a susținut afirmația în continuare.

Citește și: O nouă concurentă intră în „Casa iubirii”! Patrick este fascinat: „Wow!”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” sâmbătă, 23 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Băi, Patrick, dar numai bețe în roate bagi, frate!”, a spus Robi, în timp ce a râs.

Virginia a observat că Robi nu înțelege ce-i spune prezentatoarea emisiunii, iar Robi a început să arunce vorbe letale.

„Încă un motiv de despărțire din partea mea. Asta voiai să auzi, nu?”, spune Robi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: George de la ”Casa iubirii” a dat-o uitării pe Larisa: „Eu nu aș fi făcut așa”. Ce fată din sezonul trei al emisiunii i-a atras atenția fostului concurent

„Așa cum și tu ai râs cu alte fete, nu înseamnă că ai ceva pentru ele, da? A venit Patrick, a făcut niște glume cât timp a stat pe canapea, după a zis că vrea să vorbească cu mine, am vorbit, au fost niște glume la care am râs și atât”, a declarat Virginia. 

Andreea Mantea l-a întrebat pe Robi de ce consideră că mai are un motiv în plus de despărțire, iar concurentul a explicat faptul că, cu siguranță, Virginia crede că el caută scuze pentru a scăpa de ea.

„Pentru că mi s-a părut că asta așteaptă. Asta deduc eu, că găsesc motive ca să mă despart de ea. Eu sunt convins că asta crede, că bag motive”, a spus Robi.

Robi și Virginia sunt la un pas de despărțire

Pentru că a văzut că Robi nu înțelege, Andreea Mantea i-a explicat că i-a adus la cunoștință faptul că Virginia s-a distrat alături de Patrick pentru a-i da de înțeles că el n-a mai făcut-o de mult să râdă. Pe de altă parte, Robi a confirmat faptul că a promis că se va despărți de Virginia dacă va mai simți presiune în relația lor.

Ștefan a întrebat cum vor trece peste aceste greutăți, iar răspunsul Virginiei a fost unul neașteptat. Concurenta spune că poate nu vor trece peste greutăți, declarație care nu i-a picat bine lui Robi.

„Aș vrea să vă vedeți și să vorbiți, vă rog, și să nu lăsați orgoliul să fie mai presus”, a spus Andreea Mantea.