Robi îi va fura un pupic Teodorei!? Aflați cum va reacționa Moldo și ce se va întâmpla marți, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2024, 21:35
video Foto(4)

Robi va continua să se apropie subtil de Teodora, în ciuda faptului că aceasta se află într-o cunoaștere cu Moldo! Aflați ce reacții se vor declanșa, dar și ce decizii radicale vor fi luate, marți, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente neprevăzute, de întâlniri romantice, de emoții puternice, dar și de multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, iscate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția de luni, Teodora și Moldo au fost în centrul atenției, deoarece aceștia au dezvăluit în fața tuturor că s-au distanțat foarte mult în ultimele zile și sunt la un pas de a pune capăt cunoașterii lor, în ediția de marți, cei doi concurenți vor fi din nou subiectul central al discuțiilor, mai ales după ce Robi se

va apropia neașteptat de mult de frumoasa brunetă.

Teodora, luată la întrebări de către Antoni

În ediția de marți, 3 septembrie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și palpitantă, deoarece Robi va continua să se apropie de Teodora, în vreme ce Moldo va fierbe de gelozie. Intrigat de cele petrecute în ultimul timp în Casa iubirii, Antoni o va întreba pe Teodora dacă a mai avut parte în trecut de bărbați precum Robi, iar tânăra a încercat să se eschiveze pentru a nu isca noi controverse.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Teodora și Casian. Un nou cuplu va lua naștere în „Casa iubirii”? Primele declarații: „Mi-am dat seama că îți e drag de mine”

Antoni: Ai mai avut parte în trecut de genul de bărbați că și Robi?

Teodora: Ce înseamnă genul de bărbați că și Robi?

Antoni: Genul lui... comportament, stil...

Julia: Dacă n-a avut că Moldo, automat a avut că Robi!

Robi îi va fura un pupic Teodorei

În cele din urmă, Teodora și Moldo vor avea parte de o întâlnire între patru ochi în grădina casei, unde vor încerca să își rezolve neînțelegerile apărute între ei în ultimele zile. Cei doi își vor zâmbi însă atitudinea distanță și rece va pluti în continuare între ei.

Citește și:  Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora: „Dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Moldo: Ce te razi așa?

Teodora: Dar tu ce te razi?

Moldo: Așa, pur și simplu!

Teodora: Și eu la fel! Te ascult! Eu nu știu ce să zic despre toate astea!

Moldo: Dar tu crezi că eu știu ce să zic?

Teodora: Îmi pare maxim de rău că ți-a sărit lumea în cap aiurea!

Pe de altă parte, Robi va continua să se apropie subtil de Teodora. Aflată în casa băieților, concurenta va interacționa din nou cu Robi. Mai mult decât atât, acesta va încerca să îi fure un sărut pe obraz, în ciuda faptului că Teodora se va retrage brusc, însă cu toate acestea se vor iscă noi controverse și reacții aprige.

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.