Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Autor: Diana Tilă

Robi din Casa iubirii s-a afișat cu dragostea vieții lui pe rețelele sociale. Iată despre cine este vorba!

Robi este unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii. Recent, tânărul și-a surprins fanii din mediul online cu un filmuleț în care se află alături de o persoana importantă din viața sa.

Citește și: Virginia și Moldo, apropieri tandre în Camera Roșie! Robi fierbe de gelozie. Aflați ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 13 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Robi, imagini neașteptate cu dragostea vieții lui

În urmă cu puțin timp, Robi a publicat un clip video emoționant pe rețele sociale, care i-a impresionat pe fanii săi. Urmăritorii din online a-i lui Robi au rămas fără cuvinte când au văzut cine este cea mai specială persoană din viața concurentului din Casa iubirii.

După cunoașterile eșuate pe care le-a avut Robi în Casa iubirii, se pare că acesta nu suferă, deoarece există o persoană care îi face viața fericită, iar aceea este chiar nepoțica lui.

Chiar dacă în Casa iubirii afișează o imagine de bărbat dur, pe rețelele sociale, Robi lasă să se vadă sensibilitatea și partea sa caldă dedicată familiei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate. Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”

Imaginile pe care Robi le-a publicat alături de nepoțica lui, pe pagina sa de Instagram, i-a emoționat pe fanii acestuia și au apreciat mesajul pe care acesta l-a transmis: "Toată dragostea din viața mea."

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba