Robi, îndrăgostit de Teodora? Ce se întâmplă între cei doi concurenți: "Îmi place!"

Autor: Diana Tilă

Răsturnare de situație în Casa iubirii. Robi se îndrăgostește de Teodora? Tinerii au făcut primele declarații despre relația pe care o au.

Joi, 12 septembrie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii matrimoniale Casa iubirii. În această zi, concurenții au făcut noi dezvăluiri, iar telespectatorii Kanal D România au avut parte de momente surprinzătoare. Iată ce au declarat Teodora și Robi despre relația pe care o au în Casa iubirii.

Citește și: Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Robi, îndrăgostit de Teodora? Ce se întâmplă între cei doi concurenți

În ediția de joi, Andreea Mantea a observat că se întâmplă ceva între cei doi concurenți, motiv pentru care i-a luat la întrebări. În momentul în care frumoasa prezentatoare a început să le pună întrebări, Robi s-a emoționat extrem de tare, încât nu știa ce să mai răspundă. Oare să fie Teodora cea care îi pune capac?

Andreea Mantea: "M-am uitat la camerele roșii. Robi, te face să te îndrăgostești de ea (n.r. Teodora)?"

Robi: "Nu știu, poate mă face..."

Andreea Mantea: "Teodora, de ce l-ai chemat pe Robi în camera roșie?"

Teodora: "I-am spus camerei să îmi aducă ea pe cineva, nu a vrut și l-am chemat pe Robi."

Andreea Mantea: "Te-ai simțit bine în prezența lui aici, pe canapea? A fost distractiv, te-a făcut să râzi?"

Teodora: "Da, e un băiat ok."

Andreea Mantea: "Ce îți mai place la Robi?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Teodora: "Nu știu ce să vă răspund..."

Andreea Mantea: "Robi, ce ai simțit când te-a chemat Teodora în camera roșie?"

Robi: "Am avut momente ok cu ea în casă și nu am văzut să mai interacționeze în vreun fel anume cu un băiat. De ce nu m-ar fi chemat?"

Andreea Mantea: "Dacă nu te-ar fi chemat, a-i fi fost dezamăgit?"

Robi: "Depinde pe cine ar fi chemat ea în camera roșie."

Andreea Mantea: "Simți că te îndrăgostești?"

Robi: "Nu știu dacă simt că mă îndrăgostesc, dar îmi place Teodora.''

Citește și: Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri

Pentru a vedea ce au mai discutat cei doi concurenți din Casa iubirii despre relația dintre ei, dar și ce s-a mai întâmplat în cadrul emisiunii, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.