Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iul 2024, 19:34

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi își iese din minți după ce are impresia că Antoni se uită urât la el.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi își iese din minți după ce i se pare că Antoni i-a aruncat priviri urâte și amenințătoare.

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor

În episodul de mâine, 23 iulie 2024, Robi oprește discuția concurenților după ce are impresia că Antoni s-a uitat  urât la el.

„O secundă, vă rog. De ce te uiți așa de urât, Antoni? La mine, de ce te-ai uitat așa?”, spune Robi.

Citește și: „Puneți melodia noastră!”. Întâlnire romantică între Alexandra și Patrick în Camera Roșie

„Mi s-a părut că ai vrut să zici ceva. Acum starea asta a mea este constantă, nu e ca și cum mă uit urât la oricine”, spune Antoni.

Deși pare că Antoni încearcă să calmeze apele, Robi devine tot mai agitat și-i spune lui Antoni că s-a uitat urât nu odată, ci de două ori.

„Nu puteți înțelege când un om este tensionat?”, intervine Rebecca.

Citește și: Cu cine s-a afișat Rebecca de la „Casa iubirii” de ziua ei: „Cel mai bun prieten”. Fotografia care i-a pus pe toți pe gânduri

„La oricine mă uit, mă uit așa”, spune Antoni.

„Așa cum? Nu, te-ai uitat urât”, continuă Robi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Ți s-a părut că am vrut să zic ceva și nu ți-am zis? Nu, eu mereu zic, nu este nicio problemă”, spune Antoni.

Robi se încinge din ce în ce mai tare și nu acceptă tentativele lui Antoni de a calma situația. Concurentul ajunge să-l amenințe și să se ridice de pe canapea de nervi, motiv pentru care este trimis în casa fetelor.

„Nu te mai uita urât că mă ia tensiunea, îți zic sincer. Deci nu te uita urât la mine! Uită-te urât la Sebastian, uită-te urât la cine vrei dar nu la mine că mă ia tensiunea și o iau... crede-mă!”, exclamă Robi.

Antoni intră în conflict și cu Sebastian

Ajuns în casa fetelor, Robi este calmat de Julia, dar fără mare succes.

Între timp, Rebecca îi ține partea iubitului ei în fața tuturor.

„Vorbeam cu Robert, s-a uitat urât la mine, rău! După l-am întrebat de ce se uită urât și s-a uitat iar urât”, îi spune Robi Juliei.

„Oare Antoni este singurul concurent care când este tensionat se uită urât și instigator? Eu cred că alții fac și mai rău”, declară Rebecca.

Sebastian intervine în conflictul dintre Robi și Antoni și spune că observă cum Antoni este mult mai tupeist cu el decât este cu Robi. Tânărul crede că i-a permis prea multe și i-a dat prea multă atenție, motiv pentru care este mult mai curajos când se rățoiește în fața lui.

„Dacă m-am oprit acum e că mi s-a atras atenția, ca să înțelegi!”, spune Antoni, vizibil enervat de situație, în timp ce Sebastian îl privește dur.

Ce se întâmplă mai departe aflați marți, 23 iulie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!