Robi, mesaj cu subînțeles după ce a făcut-o pe Julia să plângă: „Voi reuși să fac dulce totul din amar”. Cum se simte concurentul de la „Casa iubirii” când știe că Julia suferă

Autor: Diana Ghita

Robi și Julia trec printr-o situație tensionată, în această perioadă

Sursa: Instagram Robert Stancu; Instagram eusuntjulia

Robi, unul dintre concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” de la Kanal D, a postat, recent, o fotografie care ridică multe semne de întrebare, în privința situației în care se află cu Julia.

În contextul în care Julia, una dintre concurentele de la „Casa iubirii”, și-a exprimat sentimentele față de Robi, acesta nu a putut să îi răspundă la fel, ba chiar a adoptat o atitudine rece față de ea, după ce o bună perioadă i-a dat speranțe false, ceea ce a făcut-o să sufere.

Ce mesaj cu subînțeles a transmis Robi după ce a făcut-o pe Julia să plângă 

Recent, concurentul a postat la Instastory o fotografie de pe platoul emisiunii, în care stă pe un fotoliu, cu o atitudine relaxată. Imaginea a fost însoțită de o melodie care lasă să se întrevadă o altă latură a lui, dar și o parte trăirilor sale interioare. Versurile alese de Robi par să fie sugestive pentru situația în care se află, în prezent, cu Julia. Acestea sugerează că, în ciuda aparențelor, el nu este total indiferent față de ea și de faptul că a făcut-o să sufere.

Melodia „Fără Constrângeri” a lui El Nino, pe care a atașat-o pe fundalul fotografiei, conține versuri care arată că Robi se află pe un drum personal de autodescoperire și că încearcă să găsească drumul cel bun într-o perioadă dificilă:

„Lasă c-o să vină/ Zile bune-ntr-un final,/ Voi reuși să fac/ Dulce totul din amar/ Am un drum pe care merg/ Îl văd bătut în nestemate,/ Safire și smaralde,/ Cu rubine, diamante./

Alung toate gândurile negre pas cu pas/ Încerc să mă cunosc cu-adevărat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Julia nu își mai poate stăpâni lacrimile, iar Robi pare să fie singurul vinovat: „Mi se pare că încearcă să mă înjosească la fiecare lucru”

Cum se simte Robi când știe că Julia suferă

Aceste versuri au ridicat multe semne de întrebare în rândul celor care urmăresc emisiunea. Ele par să indice că, deși Robi a ales să nu se implice emoțional cu Julia, el nu rămâne neatins de evenimentele din jurul său.

Suferința blondinei și posibila lui indecizie par să-l afecteze, iar această postare poate fi interpretată ca un semn că și el se confruntă cu propriile dileme și încercări de a găsi un echilibru interior.

Citește și: Julia, pe cale de a părăsi „Casa iubirii”, din cauza lui Robi! Concurentul o rănește tot mai mult, fără să țină cont că ea e îndrăgostită de el

Fanii emisiunii sunt, acum, curioși să vadă cum va evolua relația dintre Robi și Julia, dar și cum va reuși concurentul să gestioneze aceste trăiri complexe, pe care le-a sugerat subtil prin alegerea piesei de pe fundal. Postarea lui arată că, în ciuda impresiei de detașare, și el traversează momente de reflecție și poate chiar suferință în urma acestei situații tensionate.

Surse foto: Instagram Robert Stancu; Instagram eusuntjulia  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.