Robi, mesaj emoționant de dragoste în mediul online: „Cu tine viața mea”! Postarea concurentului de la „Casa iubirii” care a pus pe toată lumea pe jar

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 aug 2024, 20:19

Robi a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale

Sursa: Instagram Robert Stancu

Recent, Robi, concurent la emisiunea matrimonială „Casa iubirii” difuzată de Kanal D, a postat un profund mesaj de dragoste pe rețelele sociale.

În videoclipul postat pe Instagram de  Robi, filmat în mașină, el și colegul său, Antoni, sunt surprinși pe versurile melodiei „Cu tine viața mea”, cântată de Denisa și Adrian Minune. Versurile melodiei par să fie încărcate de semnificație, mai ales în contextul situației tensionate dintre Antoni și fosta lui iubită, Rebecca.

Ce versuri i-a dedicat Robi lui Antoni

Cu refrenul „Cu tine viața mea oriunde aș pleca/ De aș merge și-n deșert nu am ce să regret/ Să fim numai noi doi și cerul peste noi”, melodia pare să fi fost dedicată de Robi lui Antoni. Colegul lui pare că a vrut să facă referire la relația complicată și încărcată de emoții prin care trec foștii iubiți. Aceste versuri sunt sugestive pentru situația dificilă în care Antoni se află în prezent.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

În clip, Antoni pare să fie afectat de versurile melodiei. În videoclip, Antoni este surprins în timp ce se încruntă și își pune mâna în cap, semn că resimte intens mesajul transmis.

Acest gest ar putea fi o reacție la despărțirea recentă de partenera lui, care a decis să pună capăt relației în ediția din 30 iulie a emisiunii. Rebecca a motivat decizia prin faptul că nu dorește să continue o relație toxică, marcată de certuri frecvente care le făceau rău amândurora.

Ce declarații a făcut Rebecca odată cu decizia de a se despărți de Antoni

Decizia Rebeccăi de a se despărți de Antoni a fost surprinzătoare pentru mulți fani ai emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”. În ediția de marți, ea a declarat că nu mai poate suporta certurile și tensiunile din relație, dorind să-și protejeze bunăstarea emoțională. Deși despărțirea a fost dureroasă, Rebecca a considerat că este cel mai bun pas pentru amândoi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Antoni și Rebecca duc o adevărată luptă a orgoliilor! Bruneta îl evită pe fostul ei iubit, iar acesta nu-și mai dorește împăcarea cu ea: „Am pierdut în viață și mai mult”

„M-am săturat, că mi se pare că orice aș face tot nu e mulțumit și atunci n-are sens. (...) Mie mi se pare că nu ne potrivim.

Nu e vreo dramă, dar n-are sens, ne chinuim unul pe altul. Chiar dacă au fost niște zile în care ne-am înțeles, când văd că iar ne certăm pe chestii de astea care sunt nimicuri și nici n-ar trebui să existe, îmi dau seama că 100% o să mai fie, degeaba zicem noi”,  a declarat Rebecca în episodul de pe 30 iulie din „Casa iubirii”.

Sursă foto/video: Instagram Robert Stancu

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.