Robi, mesaj subtil pentru Virginia! „Tu doar să fii lângă mine...”. Concurentul de la „Casa iubirii” dă iar semne că se gândește la împăcare

Autor: Lavinia Medrea

Mesaj de la Robi pentru Virginia

Sursa: Instagram Robi Stancu

Robi, unul dintre concurenții emisiunii „Casa iubirii”, a transmis un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri.

Robi, unul dintre concurenții sezonului 3 al emisiunii „ Casa iubirii ” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, a avut o relație tumultuoasă cu Virginia, concurentă și ea în competiție, iar acum a transmis un mesaj care le-a dat de gândit fanilor.

Robi, mesaj subtil pentru Virginia

După ce, recent, Robi a declarat că nu-și mai dorește o relație cu Virginia și că, de fapt, nu și-a dorit niciodată, iată că tânărul a făcut o postare care i-a pus susținătorii pe gânduri.

Concurentul de la „Casa iubirii” a publicat o fotografie cu el la sală, iar melodia pe care a ales-o i-a făcut pe fani să se ducă cu gândul direct la Virginia, pentru că este vorba despre o melodie romantică.

Citește și: Antoni și-a îngrijorat fanii! Ce a pățit concurentul de la „Casa iubirii” în toiul nopții: „Nu mă simt bine fizic”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Nu vreau să-ți fac casă, vreau palat/ Copiii s-aibă ce n-am avut noi vreodată/ Ție să-ți fac orice poftă o să vrei/ În schimb tu doar să fii lângă mine, baby”, sunt versurile melodiei pe care Robi a publicat-o pe InstaStory, alături de fotografia cu el la sală.

Ce se întâmplă între Robi și Virginia

Relația dintre Robi și Virginia poate fi numită complicată, deoarece au avut parte de momente tumultuoase. Încă de la început, de când s-au cuplat prima dată, Virginia a suportat greșeli din partea lui Robi, în special glume nepotrivite și deplasate cu alte fete din casă. Nu de puține ori Virginia și-a exprimat deranjul vizavi de aceste glume, dar picătura care a umplut paharul și a determinat-o pe Virginia să pună punct relației a fost momentul în care Robi a declarat că, fizic, o place mai mult pe Roberta decât pe propria lui iubită.

Citește și: Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

După despărțire, la ceva timp, Robi a realizat că a greșit când a pierdut-o pe Virginia și, de atunci, s-a străduit s-o recucerească, mai ales când a văzut că și Patrick se apropie de Virginia.

Lucrurile păreau să funcționeze foarte bine între ei și dădeau impresia că s-au reapropiat, dar dintr-o dată Robi a decis că nu mai vrea nicio relație cu Virginia și a mai declarat, de asemenea, că nu a vrut-o niciodată pe fosta lui iubită.