Robi nu mai suportă să vadă apropierile dintre Virginia și Patrick, așa că reacționează: „Te maimuțărești pe lângă prietenul meu”. Aflați ce se va întâmpla în ediția de marți, 20 august, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 aug 2024, 21:35

Robi îi va arunca replici dure Virginiei

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți, 20 august, din „Casa iubirii” atmosfera va fi foarte tensionată, întrucât Robi va intra în conflict cu Virginia. Tânărul nu mai suportă ca fosta lui iubită să se apropie de Patrick.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mult timp, pe Robi încă îl deranjează anumite gesturi ale Virginiei, mai ales faptul că aceasta se apropie din ce în ce mai mult de Patrick. Tocmai din cauza acestui lucru, Robi va răbufni în următorul episod din „Casa iubirii”.

Robi îi va adresa replici acide Virginiei, pentru că se apropie de Patrick

Robi nu doar că îi va atrage atenția Virginiei vizavi de ceea ce face cu Patrick, ci va recurge și la jigniri: „Te maimuțărești pe lângă prietenul meu pe aici. Sincer, mi se pare penibil ce faci, la modul cel mai serios. Eu nu am treabă cu tine, nici nu mă interesezi, crede-mă”.

Tânăra nu va lăsa garda jos și va lua atitudine în fața fostului ei iubit, a cărui reacție nu o înțelege: „Dar eu fac ce vreau, Robi.

Nu înțeleg ce te interesează”.

Însă Robi va repeta ce a susținut anterior: „Mi se pare efectiv penibil”.

Schimbul de replici aprinse nu se va opri, însă, aici, ci va continua în aceeași notă, iar în apărarea Virginiei va sări și prietena ei, Rebecca, care nu va mai suporta cuvintele tăioase aruncate de Robi.

Citește și: Patrick și Virginia, dezvăluiri picante în camera roșie: „Cum ar fi fost dacă ai fi avut și tu răbdare...”. Cei doi concurenți au avut parte de un moment de sinceritate

Robi: „Nu știu dacă ea are vreun caracter sau vreo stimă de sine”.

Rebecca: „Exagerezi, nu mai arunca cuvinte!”.

Robi: „Cu ce exagerez, Rebecca? Tu te-ai da vreodată la tovarășul fostului tău iubit?”.

Virginia: „Care e problema ta, Robi? De ce intervii tu acum? Că nu înțeleg”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Robi: „Că m-a deranjat ce ai făcut”.

Ce vor spune ceilalți concurenți despre situația tensionată dintre Robi, Virginia și Patrick

Discuția despre Virginia și Patrick va fi purtată, de asemenea, și de alți concurenți, mai exact Moldo și Alexandra.

Moldo: „Dintre Virginia și Patrick, pe cine ai simțit mai real?”.

Alexandra: „Pe Virginia, evident, Patrick nu are cum să fie real”.

În paralel, Robi va continua să vorbească și cu Robert despre acest subiect, căruia îi va argumenta că: „Nu mă interesează Virginia uite nici atât, pentru că nu țin la ea, nici n-am ținut”.

Citește și: Virginia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj neașteptat! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru ce nu mi-a dat...”

Ulterior, Andreea Mantea va veni în vizită la concurenți și îl va întreba pe Robi: „Care e motivul supărării tale?”.

Robi:  „Nu mi se pare normal ca fosta mea iubită să se dea la prietenul meu”.

Virginia:   „E treaba lui ce concepe și nu în viață. Nu poate să pună stăpânire pe ce fac eu, că nu i se pare lui normal”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: