Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2024, 13:22

Ce s-a întâmplat între Julia și Robi

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de vineri din „Casa iubirii” atmosfera a fost tensionată, întrucât, de la o scânteie aruncată de Patrick, Julia și Robi au ajuns la un adevărat scandal.

În episodul de joi, Julia a spus despre Robi că este un om cu două fețe, iar Patrick a readus în discuție acest subiect. Acest lucru a alimentat, însă, un conflict de proporții între cei doi concurenți din „Casa iubirii”.

De ce spune Julia că Robi este un mincinos

Imediat cum a început transmisiunea video între casa fetelor și casa băieților, Patrick i-a reamintit Juliei că: „Ai spus, la un moment dat, ieri o vorbă ce mi-a rămas puțin în cap.

Ai spus de Robi că este duplicitar”.

Deși tânăra nu a vrut să dea curs unui conflict, Robi s-a arătat foarte curios, întrucât nu a ținut minte, cu exactitate, ce s-a discutat în ediția anterioară a emisiunii.

Julia: „Da.(...) Am avut discuția asta ieri, nu mai e cazul să o redeschidem”.

Robi:   „Eu habar nu am despre ce vorbești”.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Ulterior, Virginia a intervenit în discuția celor doi, pentru a lămuri contextul: „Ai spus tu, în episodul care s-a difuzat, că Julia are o satisfacție când se despart cuplurile”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Robi i-a adus acuzații dure Juliei pentru despărțirea Robertei de Sebastian 

Robi a confirmat declarațiile făcute despre Julia, însă nu a înțeles de ce Julia l-a acuzat că minte: „Da și de ce sunt duplicitar? E adevărat. În momentul în care un cuplu sau cineva care interacționează se ceartă din cauza ta și știi că băiatul respectiv a interacționat cu tine și tu ești, oarecum, cauza, ai o satisfacție”.

Blondina a înțeles la ce cuplu s-a referit tânărul și a explicat că nu are nicio legătură cu despărțirea lor: „Eu nu știam și cred că nimeni nu știa, contraziceți-mă dacă nu este așa, că Sebastian și Roberta s-au despărțit din cauza mea!(...) Nu am cauză!”.

Robi, foarte revoltat, i-a spus Juliei: „Cum nu ai?! S-au certat și din cauza ta! Pe Roberta a deranjat-o că Sebastian a stat de vorbă cu tine”.

Citește și: Apropriere suspectă între Julia și Sebastian! „Cred că o să primiți un date”. Concurenții intră la bănuieli

Julia:  Am să te rog să te uiți exact la tot ceea ce s-a întâmplat și după aia să vii aici cu chestii de genul. Ei nu s-au despărțit din cauza mea!”

Robi:   „Ferească Dumnezeu! Trebuie să iau o foaie și un pix să-ți desenez, să te uiți bine pe ea, s-o studiezi, pentru că nu înțelegi”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.