Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 iul 2024, 21:15

Robi este chemat în față și în pericol de eliminare

Sursa: captură video

A venit momentul ca Robi să își afle pedeapsa, după ce s-a aprins prea repede în războiul cu Rebecca și Antoni de săptămâna trecută.

Robi a exagerat în disputa sa cu Antoni și Rebecca, iar reacțiile sale vor fi taxate cu o pedeapsă.

Citește și: Bogdan este acuzat că se îndepărtează de Francesca din cauza unui concurent! Cine este cel care l-ar fi influențat să ia această decizie: „Nu mi-a spus absolut nimic”

Andreea Mantea îl cheamă pe Robi în față

După tensiunile și cearta din ultimele zile, unde Robi a avut o izbucnire nervoasă și inexplicabilă, Andreea Mantea face un anunț neașteptat.

Robi ar putea fi descalificat! 

Andreea Mantea: Robi, te rog să vii lângă mine. În ultima săptămână a fost o tensiune destul de mare, aici în Casa Iubirii. Ai fost protagonist și noi nu am înțeles de ce te-ai aprins atât de tare în toată situația.

Ți-ai cerut iertare, dar din păcate ai greșit.

Ai mai greșit și în trecut și, dacă nu mă înșel, ai avut o pedeapsă ușurică. Ți-am spus că în Gala ce urmează o să îți afli pedeapsa. Ei bine, a venit Gala. Știi că cei care greșesc sunt scoși în față.

Robi: Mi-a plăcut emisiunea, îmi pare bine că am făcut parte din acest proiect. Clar mi-ar părea rău dacă aș pleca.

Știu că am greșit. Sunt mai impulsiv și asta e.

Andreea Mantea: Eu vreau să pleci cu capul sus.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Robi riscă să fie eliminat

O posibilă descalificare a concurentului stârnește lacrimile concurenților, însă Andreea Mantea îi oferă doar o avertizare, deoarece acesta ar putea fi eliminat oricând, în următoarele Gale, deoarece nu va mai avea imunitate timp de o perioadă nedeterminată.

Julia se abține să nu izbucnească în lacrimi, iar Sebastian se uită la el cu lacrimi în ochi.

Citește și: Alexandra nu se dă bătută și îl cheamă pe Patrick în camera roșie! „Mie nu mi se pare că tu faci ce simți” Situația se precipită în „Casa Iubirii”

Sebastian: Mi-a dat aiurea. Nu vreau să plece.

Andreea Mantea: Din păcate va trebui să ne luăm la revedere...dacă

vei mai greși pe viitor, pentru că pedeapsa ta este lipsa imunității pe o perioadă nedeterminată. Nu vei fi liber în casa băieților pe o perioadă nedeterminată.

Urmăriți întregul material în videoclipul de mai jos:

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.