Robi, promisiune ciudată pentru Virginia! Concurentul a spus că se vor despărți dacă el va mai avea momente de rătăcire! „Dacă intervine iar presiunea o să pun punct” Iată cum a reacționat partenera lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2024, 21:02

Robi si Virginia, in impas

Sursa: Captură KANAL D

Virginia și Robi, momente dificile în Casa iubirii! Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor! Iată ce dezvăluire neașteptată a făcut Robi despre relațiile sale anterioare! „Nu mai glumeam cu alte fete!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente spectaculoase, concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. Deși au anunțat de curând că formează un cuplu în cadrul show-ului și păreau din ce în ce mai îndrăgostiți și mai apropiați, în ultimele zile, Virginia și Robi au ajuns într-un punct critic al relației lor.

Se pare că totul ar fi plecat de la atitudinea distanță adoptată de Virginia după ce Robi a glumit în repetate rânduri cu Julia, fosta lui admiratoare.

Virginia și Robi, momente dificile în Casa iubirii! Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Virginia și Robi au interacționat prin intermediul conexiunii stabilită de Andreea Mantea.

Cei doi au afișat în ultimele zile o atitudine distanță și rece unul față de celălalt iar în cele din urmă, au decis să își spună ce anume îi deranjează.

Citește și: ''Vrea pe cineva ca el!'' Robi bate în retragere!? Ce crede concurentul despre Virginia? Tânăra a rămas fără cuvinte

Pe de o parte, Virginia i-a reproșat partenerului ei faptul că a glumit deseori cu Julia și a deranjat-o teribil, iar pe de altă parte, concurentul i-a mărturisit partenerei sale că nu mai suportă presiunea pe

care ea o pune pe umerii lui în ultima vreme.
Mai mult decât atât, Robi i-a făcut o promisiunea ciudată Virginiei și i-a subliniat că în momentul în care va simți din nou acea presiune asupra lui și va avea iar momente de rătăcire, el va pune capăt relației lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Virginia: Eu nu i-am zis nimic! Nu înțeleg! Nu mai vreau să zic nimic! El se simte presat de o relație, nu de o față anume!

Robi: Nu știu! Zice bine, dar nu știu dacă are neapărat dreptate! Dacă o să vreau să mă schimb pentru ea și din nou o să simt presiune ceva nu e bine și nu suntem compatibili!

Virginia: Nu e vorba să se schimbe pentru mine! E vorba să se schimbe pentru o iubită în general!

Robi: Aș schimbă niște chestii la mine care o deranjează pe Virginia, pentru simplul fapt că îmi place nu pentru altceva! Simt că mi-e drag de Virginia! Dacă o să vină o chestie în care eu o să pun pe umerii mei că nu mă simt bine, înseamnă că intensitatea sentimentelor mele nu este atât de mare și nu am ce să caut acolo! Dacă intervine iar presiunea o să pun punct!

Citește și: Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”