Robi, pus pe jar de Virginia! Concurenta l-a chemat în camera roșie, iar tânărul a ezitat de teama unei posibile vești triste! „Are emoții! Se despart, oare?”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mar 2024, 19:37

Virginia l-a chemat pe Robi in camera rosie

Sursa: Captură YouTube

Virginia, supărată pe Robi! Tânăra a dat de înțeles tuturor că este dezamăgită de Robi! Cei doi concurenți au avut parte de întâlnire atipică în camera roșie! „Mă gândeam că o să cheme pe altcineva!” Iată ce s-a întâmplat

Ziua de 8 martie se apropie cu pași repezi, iar fetele din Casa iubirii au primit în ediția de astăzi permisiunea de a chema fiecare câte un băiat preferat în camera roșie. Ele au avut dreptul la o singură întâlnire, cu un singur băiat, așa că au fost nevoite să se gândească foarte bine cu cine vor să interacționeze. În ciuda faptului că zilele trecute a supărat-o teribil atitudinea lui mult prea apropiată de Julia, Virginia a decis să îl cheme în camera roșie pe Robi, pentru a discuta despre situația în care au ajuns recent în relația lor.

Virginia, supărată pe Robi! Tânăra a dat de înțeles tuturor că este dezamăgită de Robi

Robi a fost astăzi pus pe jar de Virginia, in Casa iubirii. Cu o falcă în cer și una în pământ, tânăra l-a chemat pe Robi la camera roșie. Înainte de asta, însă, imaginile cu ea, supărată parcă, i-a pus pe gânduri pe toți concurenții din casă.

Mai mult decât atât băieții s-au gândit că Virginia îi va da vestea tristă a despărțirii deoarece părea destul de supărată.

Citește și: Virginia și Robi, primul date în afara platourilor de filmare! Dragostea s-a împletit perfect cu distracția! „Lasă-mă să te ating!” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat la munte

Patrick: Ce s-a întâmplat? Are emoții și ea! Se despart oare?

Cosmin: Poate a deranjat-o ceva!

Odată ajunsă în camera roșie, Virginia a cerut că Robi să vină în camera roșie. Uimit să o vadă pe partenera lui pe monitor în timp ce îl aștepta în camera roșie, Robi abia s-a dezmeticit la îndemnul colegilor lui și a plecat într-un suflet. Vizibil supărată încă pe Robi, Virginia a cedat și s-a lăsat îmbrățișată și sărutată de partenerul ei, care a invitat-o galant pe canapea, pentru a discuta.

Însă mare le-a fost mirarea când au constatat că se află în conexiune video atât cu fetele cât și cu băieții și nu se vor putea bucura de o conversație între patru ochi așa cum își doreau.

Patrick: Ce faci, Virginia, cum ești?

Bianca: Vrem să știm, Robi, de ce n-ai ridicat mâna pentru camera roșie! De ce n-ai fost doritor?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Robi: A fost o vrăjeală, o glumă! De ce n-am ridicat mâna? Pentru că m-am plictisit de Virginia!

Julia: Robi, acum, radem, glumim, dar cam așa pare!

Patrick: Uite, cum să se plictisească de ea, ce aveți? Ia închideți camera un pic să vedeți cum pleacă Robi în Galaxie!

Robi: Ne lăsați și nouă puțină intimitate, că sunt prea multe voci!

Patrick: Sunteți foarte frumoși, foarte pasionali!

Virginia: Mulțumim, Patrick!

Robi: Va spun sincer când mi-a dat conexiune că mă cheamă pe mine, mă gândeam că o să cheme pe altcineva! După, când m-a chemat pe mine, m-am gândit că e foarte supărată pe mine și vrea să-mi zică ceva!

Citește și: Virginia și Robi sunt oficial un cuplu în Casa iubirii! Robi a făcut anunțul în prezența fetelor! „Ce emoții am!” Iată cum a reacționat Julia la aflarea veștii