Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 iul 2024, 17:55

Virginia și Moldo s-au întâlnit în Camera Roșie! Iată cum a reacționat Robi când i-a văzut împreuna!

Sâmbătă, 13 iulie, telespectatorii Kanal D România au parte de o ediție de-a dreptul incendiară, cu multe răsturnări de situație și multe tensiuni. În ediția de astăzi, Virginia și Moldo au avut parte de o întâlnire în camera Roșie, care l-a pus pe jar pe Robi. Iată ce a spus tânărul, după ce a văzut imaginile cu cei doi concurenți!

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Robi, reacție neașteptată după ce o vede pe Virginia alături de Moldo în Camera Roșie!

Încă din prima zi în care Moldo a pășit în Casa iubirii, Virginia s-a arătat interesată de noul mascul din competiție. Astfel, cei doi tineri au avut parte de mai multe discuții în această săptămână, pentru a se cunoaște mai bine, iar concurenții au observat o apropiere din ce în ce mai mare între ei.

Cu toate acestea, singurul concurent care pare afectat de prietenia care se leagă între Virginia și Moldo este Robi, care neagă gelozia, chiar dacă aceasta este vizibilă în Casa iubirii.

În timp ce Virginia și Moldo discută în Camera Roșie, Robi urmărește cu atenție imaginile cu cei doi. Chiar dacă pare un pic deranjat de această situație, tânărul susține că se bucură pentru Virginia.

Patrick: "Se pare că se apropie din ce în ce mai mult. Robi, te bucuri pentru Virginia?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Robi: "Da, frate.

Vorbesc serios. Mă bucur din inimă. Poate să facă cuplu, poate să facă ce vrea ea. Cine sunt eu să-i dictez viața? Mai liniștit și mai în regulă cu toată situația, nu am fost în viața mea."

Patrick: "Înseamnă că asta trebuia să se întâmple. De aceea ești acum liniștit."

Robi: "Am fost mereu liniștit, dar trebuia să se întâmple treaba cu despărțirea, să nu ne mai încurcăm.

Eu nu am simțit nici atunci, nici acum."

Citește și: Rebecca îl pune la zid pe Antoni! Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui. De la ce a pornit scandalul

Pentru a vedea ce au mai discutat Robi și Patrick, dar și Virginia cu Moldo în Camera Roșie, urmăriți materialul video de mai jos.