Robi reacționează dur după ce Gagea l-a acuzat că s-ar da la Alexandra: „Îi țin pe afară cu bani și ei vin și dau în mine?!”

Autor: Diana Ghita

Robi este profund dezamăgit de Gagea

Sursa: Captură KANAL D

Dacă, până acum, Robi a fost în centrul unor discuții aprinse cu Virginia, în a doua parte a ediției de astăzi, tânărul a fost protagonistul unui conflict cu Gagea.

Gagea, care, până în prezent, a avut o relație tumultuoasă cu Alexandra, se teme de orice apropiere pe care ea o are cu ceilalți băieți. Astfel, după ce a văzut că Robi a luat-o pe după gât pe brunetă, Gagea a explodat.

Gagea l-a acuzat pe Robi că s-ar da la Alexandra

În momentul în care Gagea s-a arătat deranjat de gestul lui Robi față de Alexandra, aceasta din urmă a încercat să aplaneze conflictul și l-a asigurat pe iubitul ei că nu va mai permite ca

alți băieți să aibă astfel de apropieri față de ea: „Nu trebuie să te enervezi. Din momentul ăsta nu o să mai fie decât bună și atât, ca să nu se creeze chestii”.

Însă tânăra nu a reușit să-l calmeze pe Gagea, care a continuat să-l acuze pe Robi pentru că s-ar da la iubita lui, iar acesta din urmă nu a mai putut suporta și a răbufnit.

Acesta a fost foarte dezamăgit să vadă cum un om pe care l-a ajutat, din punct de vedere material și psihic, îl atacă în acest fel.

Citește și: Părinții Virginiei, declarații surprinzătoare despre relația dintre ea și Robi: „Sunt de acord”. La ce concluzie a ajuns Virginia, după scandalul cu fostul iubit

Ce dezvăluiri a făcut Robi despre Gagea, după ce l-a provocat

Din cauză că a avut o reacție vulcanică, Andreea Mantea l-a invitat pe Robi la o discuție între patru ochi, în grădină, pentru a lămuri situația. Prezentatoarea de la „Casa iubirii” i-a dat dreptate atât lui, pentru durerea dezamăgirii, cât și lui Gagea, pentru episodul său de gelozie.

Robi: „Ăștia n-au un leu în buzunar, doamna Andreea, vreți să vă spun? Îi țin pe afară cu bani, cu haine, cu parfumuri, cu de toate și ei vin și dau în mine?! Pe bune?! La orice oră, 00:00-1:00 noaptea, 3:00 dimineața: ”Dă-mi, dă-mi, dă-mi!”, nu

am zis niciodată ”Nu” și Gagea vine și îmi zice mie că ”N-am dat în tine”. Păi cine e Gagea?”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Gagea a izbucnit în lacrimi din cauza amintirilor cu fosta iubită, Alexandra: „Cea mai mare frică a mea..”. Concurenta încearcă din răsputeri să-i recâștige încrederea

Andreea Mantea:  „Ai fost un stâlp pentru el, bun? Și acel stâlp vine și o ia pe după gât pe posibila lui iubită, în curând, care a oferit prea multă atenție aici, în casă, altor băieți.

Cum crezi că se simte el? Are acest drept să se simtă în pericol?”.

Robi: „Nu! În pericol de ce, doamna Andreea? Când vreodată să țin eu o femeie ca Alexandra lângă mine?”.

Andreea Mantea: „Robi, este normală gelozia lui și a oricărui alt bărbat”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: