Robi regretă ce i-a spus Virginiei: „Îmi pare rău de tot ce am făcut”. Cum reacționează concurenta de la „Casa iubirii”, la auzul acestor vorbe

Autor: Diana Ghita

Virginia a aflat de la Patrick că Robi se căiește pentru ceea ce a făcut

Sursa: Captură KANAL D

Lui Robi îi pare rău toate acuzațiile și vorbele urâte pe care i le-a adresat Virginiei în ediția anterioară din „Casa iubirii”, însă acesta nu și-a cerut iertare, personal, de la fosta lui iubită.

Robi a fost foarte afectat de faptul că Virginia, pe lângă apropierea de Patrick, a încercat să bage intrigi între ei doi. Tânăra i-a spus lui Patrick că pune la îndoială prietenia lui cu Robi, ceea ce l-a făcut pe acesta din urmă să explodeze și să vină cu diverse critici și jigniri la adresa Virginiei.

Cum a reacționat Virginia când a aflat că Robi regretă tot ce i-a spus

În ediția de miercuri, 21 august, a emisiunii „Casa iubirii”, Patrick a venit cu gânduri de pace către Virginia și a întrebat-o cum se mai simte, după scandalul din episodul de marți.

Patrick: „Tu ești bine real?”.

Virginia: „Aș fi bine dacă nu aș fi jignită de un om”.

Ulterior, Patrick a încercat să-l pună pe prietenul său într-o lumină favorabilă.

Însă concurenta a fost sceptică și a subliniat că Robi nu va reuși niciodată să o rănească.

Citește și: Robi îi aruncă replici dure Virginiei, pentru că flirtează cu Patrick: „Îmi iei toți prietenii la rând?”. Acesta nu suportă ca fosta lui iubită să se bage între el și prietenii săi

Patrick: „Îți citez o frază pe care a spus-o el.

Cred că contează ca să înțelegi tu, nu se scuză nimic, tu poți să-l condamni, să faci ce vrei tu. A spus așa: ”Mie îmi pare rău de tot ce am făcut, dar așa sunt eu la nervi. Când mă simt rănit, vreau să îl rănesc mai tare pe omul de lângă mine” ”.

Virginia: „Nu o să reușească”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Patrick a continuat să-i țină partea lui Robi, în discuția cu Virginia

Deși tânăra s-a ținut fermă pe poziții și nu a avut nicio reacție când a auzit că fostul ei iubit regretă ceea ce a făcut, Patrick a continuat să-l disculpe și să dea de înțeles că și el ar fi tot o victimă în această situație.

Patrick: „Asta a vrut el ieri, dar ce trebuie să înțelegi este că a fost rănit”.

Virginia: „Și azi ce a vrut?”.

Patrick: „Și azi la fel”.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

Însă Virginia s-a arătat, în continuare, sceptică, întrucât, în concepția ei, nu există nicio scuză pentru reacția exagerată pe care a avut-o Robi față de ea.

Virginia: „Dacă el e rănit, poate să și înjure, că pe mine nu mă rănește el. El își demonstrează caracterul lui și atât, pentru că, până la urmă, între noi doi nu a fost nimic, că vorbim iar, și, dacă ar fi...”.

Patrick: „Nu ai avea obligații față de el”.

Urmăriți discuția dintre Patrick și Virginia în materialul video de mai jos: