Robi regretă despărțirea de Virginia! Patrick a dat tot din casă: ''A început să plângă!'' Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 28 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 apr 2024, 21:00
video Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 28 aprilie, la Kanal D. Ce se întâmplă între concurenți?

Duminică, 28 aprilie, concurenții din Casa iubirii vor face noi dezvăluiri în Gala din această săptămână. Detaliile care vor ieși la iveală îi va lăsa pe telespectatorii Kanal D România fără cuvinte. Iată ce urmează să se întâmple în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale.

Citește și: Primul mesaj al lui Robert, fostul concurent de la Casa Iubirii, după ce a anunțat că este în doliu: „Nu pot..”

Patrick, dezvăluiri incendiare despre Robi!

Patrick și Robi s-au împrietenit încă de la începutul sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii, iar acum au ajuns în punctul în care își fac destăinuiri. În Gala de duminică, 28 aprilie, Patrick decide să dezvăluie ce s-a întâmplat cu Robi în spatele camerelor de filmat.

Potrivit declarațiilor lui Patrick, Robi este afectat de despărțirea de Virginia, motiv pentru care acesta a izbucnit în plâns.

Patrick:'' Robi mi-a arătat un filmuleț cu Virginia, într-un moment în care s-a sensibilizat, și vorbea de relația lor că s-a terminat. Robi, pentru prima dată de când îl cunosc, a avut un moment de emoție și a început să plângă 5-10 minute.  Ne uitam toți și nu ne venea să credem că Robi plânge.''

Andreea Mantea:'' Cam cum ai plâns tu, Patrick?'' 

Patrick:'' Înainte, cum am plâns eu...''

Andreea Mantea:'' Wow! Așa? Nu cred!''

Virginia rămâne surprinsă de dezvăluirile făcute de Patrick, însă, concurenta nu înțelege de ce are Robi această atitudine. Declarațiile tinerei produc noi controverse în Gala de duminică.

Virginia: ''Nu știu de ce atitudinea asta în continuare...''

Robi: ''Ce atitudine? Păi, am atitudinea pe care tu o ai.''

Roberta: ''Dar așa face și tu cu anumite persoane, să știi!''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Virginia: ''Lasă-mă Roberta! Vorbesc strict de mine și Robi, fată și băiat, nu cu tine!''

Rebecca, în lacrimi! Concurenta părăsește platoul emisiunii

Între timp, un nou conflict izbucnește între Roberta și Rebecca. Cele două concurente își spun cuvinte grele duminică, 28 aprilie.

Citește și: Cum arată Roberta de la ”Casa iubirii” nemachiată. Ce reacție au avut fanii când au văzut-o așa

Rebecca:'' Lasă-mă să vorbesc!''

Roberta:'' Dar nu minți!''

Rebecca:'' Vezi că am microfonul și suntem înregistrate! Vezi că iar minți și iar vine lumea cu dovezi. Tu pici prost, nu eu.''

După multe momente tensionate, Rebecca nu mai rezistă și izbucnește în lacrimi amare. Astfel, concurenta se ridică și părăsește platoul emisiunii.

Rebecca: ''Chiar nu mai pot, vă rog!''

Citește și: „Nu mă interesează ce-mi spui tu”. Conflict aprig între Patrick și Giuly! Robert s-a ridicat de pe canapea

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 28 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.