Robi și-a mărit familia! Concurentul de la „Casa iubirii” a postat imagini înduioșătoare cu noul membru care s-a alăturat familiei sale

Autor: Diana Ghita

Robi și-a mărit familia cu un nou membru

Sursa: Instagram Robert Stancu

Robi, unul dintre concurenții de la „Casa iubirii,” și-a surprins plăcut comunitatea sa de fani printr-o postare recentă pe Instagram, unde a apărut cu un nou membru al familiei sale.

Robi s-a afișat, într-un Instastory, cu cățeluș adorabil din rasa Bichon. Concurentul de la „Casa iubirii”, vizibil încântat, s-a filmat pe stradă în timp ce îl ținea în brațe pe noul său prieten patruped, care pare să fi fost recent adoptat, întrucât este pui.

În ce ipostază s-a filmat Robi cu noul membru al familiei sale

Cățelușul, cu blana albă și pufoasă, specifică rasei Bichon, a captat imediat atenția tuturor.

Cu un zâmbet larg pe față, Robi nu a ezitat să își pună amprenta umoristică asupra momentului, așa că a făcut o glumă despre cățel: „Hai, vă pup! Am ieșit și eu la plimbare cu pitbull-ul ăsta”. Aceasta a fost o aluzie evidentă la dimensiunile mici și aspectul drăgălaș al cățelușului, care contrastează cu imaginea unui pitbull, cunoscut pentru alura sa impunătoare.

Alegerea lui Robi de a aduce un Bichon în familie poate fi justificată prin faptul că această rasă este cunoscută pentru temperamentul său afectuos și prietenos.

Bichonii sunt cunoscuți pentru faptul că se atașează repede de stăpâni și sunt tovarăși ideali pentru viața de zi cu zi, care aduc multă bucurie și energie în casă.

Citește și: Robi, declarații de dragoste pentru Virginia: „Te iau de nevastă” Concurentul și-a chemat fosta iubită în camera roșie!

Faptul că tânărul a ales să-l țină în brațe și, astfel, să-l protejeze pe micuțul patruped demonstrează că acesta iubește animalele într-o mare măsură. În plus, entuziasmul pe care Robi l-a arătat pe durata filmării denotă că, deși câinele este mic și, aparent, fragil, a reușit, deja, să aducă multă bucurie în viața lui.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Robi pare să-și revină, după divergențele pe care le-a avut cu Julia

Odată cu adopția micuțului bichon, starea de spirit a concurentului pare să fie una mult mai bună, față de cea pe care a avut-o în ultima perioadă. În ultimele ediții ale emisiunii „Casa iubirii”, Robi a trecut printr-o situație foarte tensionată cu Julia, care a suferit foarte mult din cauza lui.

Blondina i-a arătat în numeroase rânduri că este îndrăgostită de el, iar, într-un timp, și tânărul a părut să facă pași spre ea, însă, în cele din urmă, s-a dovedit că

acesta i-a dat doar speranțe false fetei, ceea ce a rănit-o profund.

Citește și: Robi, mesaj cu subînțeles după ce a făcut-o pe Julia să plângă: „Voi reuși să fac dulce totul din amar”. Cum se simte concurentul de la „Casa iubirii” când știe că Julia suferă

„Prin ceea ce face îi dă niște speranțe Juliei, care ea, deja, e îndrăgostită de el.

În momentul de față nu vă mai oprește nimic, ori vrei ceva, ori nu vrei! Nu trebuie să amăgești un om și să pară el disperat”,  i-a spus Virginia lui Robi, în ediția de marți, în momentul în care Julia a început să plângă din cauza lui.

Sursa foto/video: Instagram Robert Stancu