Robi și Aleyna, apropieri tandre! Julia va răbufni: "Trecutul nu mai are ce căuta în prezent!" Nu ratați o nouă ediție incendiară marți, 23 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 ian 2024, 20:09

Cosmin, Julia si Robi in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc marți, 23 ianuarie, la Kanal D. Iată ce se va întâmpla mâine între concurenți!

Marți, 23 ianuarie, fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. În cea de-a doua săptămână a sezonului trei, se încing spiritele între concurenți, iar conflictele se vor accentua.

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț important în prima Gală din noul sezon al emisiunii Casa iubirii! „În fiecare săptămână în Gală, există eliminări sau nu!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Julia fierbe de gelozie? Apropierile dintre Robi și Alina au enervat-o pe concurentă

Telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție a emisiunii "Casa iubirii", în care vor fi răsturnări uluitoare de situație. Vor izbucni noi conflicte între concurenți, iar aceștia nu vor rata ocazia să spună tot ce au pe suflet.

Fetele și băieții din Casa iubirii, sezonul trei, au început să se apropie și să descopere mai multe lucruri unii despre alții.

Chiar dacă abia s-au cunoscut, se pare că unii dintre ei au început să dezvolte anumite sentimente, care îi fac să devină geloși și să răbufnească în cadrul emisiunii.

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. În ediția de mâine, Julia va fi extrem de supărată din cauza lui Robi.

Cu toate acestea, Patrick îi este alături Juliei.

Concurentul încearcă să o susțină și să îi ridice moralul. Gestul lui Patrick îi aduce, din nou, zâmbetul pe buze Juliei.

Citește și: Julia și Robi, mărturisiri uluitoare la cina romantică! „Ești frumoasă, elegantă! Ai ochi frumoși, buze frumoase!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința unei posibile relații

Patrick: ''Sincer, îmi pare rău să te văd așa, Julia! Sunt foarte rare momentele în care te văd așa supărată și îmi vine să te iau în brațe acum.''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia este extrem de dezamăgită de atitudinea lui Robi, iar discuțiile se vor accentua, după ce tânărul se va arăta interesat de Aleyna.

Robi:'' M-a întrebat Aleyna ce fac și nu am întrebat-o înapoi, pentru că ne-am luat cu alte chestii. Zi-mi, Aleyna, ce faci?''

Julia:'' Te-ai luat cu ce era mai important!''

Robi:'' De ce ești așa urâcioasă?''

Julia:'' De ce sunt urâcioasă?''

Robi: ''Vorbești urât, faci urât!''

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine, 23 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.